EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokoonpanija, Harju Elekter Oy, Kurikka

Kokoonpanija, Harju Elekter Oy, Kurikka

LVI, sähkö- ja elektroniikka-alaEtelä-Pohjanmaa, KurikkaHakuaika päättyy: 25.2.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kokoonpanija?

Etsimme Harju Elekter Oy:lle KOKOONPANIJOITA määräaikaisiin työsuhteisiin!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa muuntamoiden kokoonpanoa. Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta sähköalan työtehtävistä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanosta. Toivomme, että olet näppärä sormistasi, sinulla on hyvä piirustustenlukutaito ja työkalut pysyvät käsissäsi. Asenteesi on reipas ja toimeen tarttuva, ja olet innokas oppimaan uutta. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla syksyyn saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Go On Seinäjoen välille.

Tarjoamme sinulle:

-työn, jossa pääset näkemään käsiesi jäljen
-ammattitaitoisen työyhteisön tuen
-hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
-huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
-paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

-kokemusta kokoonpanotehtävistä
-sähköpuolen osaamista
-sorminäppäryyttä
-kuvienlukutaitoa
-reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme kokoonpanija? Lähetä hakemuksesi järjestelmäämme hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Go On Seinäjoen HR-asiantuntija
Terhi Pölönen
terhi.polonen@go-on.fi
+358 40 128 7721

Palkka

Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aikaisempi kokemus ja palkkatoiveet otetaan huomioon, joten liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi.

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista sekä sähkönjakelu sektorin toimittajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä. Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista. Harju Elekter Oy tukee asiakkaidensa menestystä, täyttää lupauksensa ja panostaa pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Rekrytoinnista vastaa

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija