Kokoonpanija, Abloy Oy

MetalliteollisuusJoensuuHakuaika päättyy: 5.3.2024Palkkaus: Teknologiateollisuuden TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

”Viihdyin hyvin, työkaverit ja muut kollegat olivat mukavia ja auttavaisia. Töihin oli aina kiva tulla.”

”Abloysta jäi todella positiivinen vaikutelma.”

”Viihdyin työpaikalla ja tehtävässäni mainiosti. Abloy on työpaikkana viihtyisä ja turvallinen ympäristö, jossa otetaan työntekijät hyvin huomioon.”

Haemme KOKOONPANIJOITA asiakkaamme Abloy Oy:n vaihteleviin tilauksiin Joensuuhun. 

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Henkilöstöresurssin tarvetta on tällä hetkellä eniten erilaisten lukkojen ja lukon osien käsikokoonpanossa.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kokoaikaisia (40h/vko) ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat asiakkaamme tilausten mukaan, sopivien työntekijöiden löytyessä ja kestävät noin kaksi kuukautta. Jatkosopimus on mahdollinen ja moni työntekijämme on työllistynyt suoraan Abloylle vuokratyösuhteen jälkeen.

Palkkaus

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 11,05e/h tai 11,60e/h, tehtävän vaativuustasosta riippuen (TVR C3 / B4). Lisäksi Abloylla on käytössä työn tuottavuuslaskentaan perustuva palkkiopalkkausjärjestelmä, mikä tulee uudella työntekijällä voimaan oppimisajan jälkeen nostaen tuntipalkkaa.  

Toivomme sinulta

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Tehtävät ovat opeteltavissa ilman tiettyä pohjakoulutusta ja työkokemusta. Odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta. Lisäksi sinulla on riittävät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, jotta pystyt työskentelemään myös tiimissä, vaikka varsinaista työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti.

Katsomme eduksesi aiemman teollisen työkokemuksen ja ymmärryksen tehdasympäristössä toimimisesta sekä tehtäviä tukevat ammatilliset opinnot. Abloylla arvostetaan joustavuutta ja tarjotaan sitä vastavuoroisesti myös työntekijälle. Tämä tarkoittaa sulautumista vallitsevaan työtilanteeseen ja työtehtävien välillä siirtymistä kiiretilanteissa.

Kokoonpanossa sorminäppäryys on pienten osien vuoksi erittäin olennainen taito. Tietyissä tehtävissä katsotaan eduksi kokemus / harrastuneisuus koneiden parista, mekaaninen osaaminen ja tekninen ymmärrys sekä ongelmanratkaisu- ja päättelytaidot. Osassa tehtävässä tarvitaan työkaluja (mm. ruuvinväännin), koneita (mm. pussituskone, lavanostimet) ja pienissä määrin tietokonetta kirjauksiin (tuotannonohjausjärjestelmä). Työtä tehdään pääasiassa istuen omassa säädettävässä työpisteessä.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, osastosta riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 14-22), joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön. 

Tarjoamme sinulle

  • Työpaikan Suomen Top10 -työnantajien joukossa
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
  • Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
  • Go Onin kattavat henkilöstöedut
Hakuprosessi
Oletko kiinnostunut työllistymään Abloylla?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta tai kysy meiltä lisää. Kerrothan mitä osaamista juuri sinulla olisi Abloylle antaa ja minkälaisesta työstä olisit kiinnostunut. 

Rekrytoinnista vastaa

Go On Joensuun HR-asiantuntija

Heini Lauttaanaho

p.044 334 6292

heini.lauttaanaho@go-on.fi

Abloy Oy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Rekrytoinnista vastaa

Heini Lauttaanaho

HR-asiantuntija