EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokoaikaisia myyjiä teleoperations-tiimiin

Kokoaikaisia myyjiä teleoperations-tiimiin

Myynti ja markkinointiPäijät-Häme, LahtiHakuaika päättyy: 31.5.2024Palkkaus: 12,50€Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme MYYJÄ?

Haemme Valokuitusen vauhdikkaaseen Teleoperations-tiimiin myyjiä, joilla on halu kehittyä sekä näyttää osaamisensa kasvavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti puhelimitse tehtävää valokuidun myyntityötä, mutta myös mahdollisesti muita asiakaspalvelullisia puheluita. Hyvä työilmapiiri, jossa tuemme toisiamme ja hurtti huumori ovat meille tärkeitä, toivottavasti myös sinä arvostat näitä ominaisuuksia! 

Työpisteenä toimii Valokuitusen Lahden toimisto, joka sijaitsee rautatieaseman läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päästyäsi vauhtiin, voit lähteä silloin tällöin viettämään esimerkiksi aikaa mökille ja työskennellä myös sieltä käsin. Toivomme kuitenkin näkevämme sinut pääsääntöisesti yhdessä kanssamme toimistolla, jossa saat myös ammattitaitoisten tiiminvetäjiemme päivittäisen tuen tekemisellesi sekä parhaat myyntivinkit kollegoiltasi.

Tarjoamme sinulle erittäin reilun palkkamallin: jokaisesta työtunnista maksetaan kiinteä pohjapalkka 12,50 €, jonka lisäksi saat myyntipalkkion kaikista tehdyistä kaupoista. Meillä työskentelet ilman myyntipalkkiokattoa! Keskimäärin meillä tienataan 1000 € myyntipalkkiota/kk ja parhaat ovat saaneet jopa 4000 € myyntipalkkiota/kk.

Vietämme yhdessä aikaa myös vapaa-ajalla ja olemme käyneet esimerkiksi festareilla, golfaamassa ja afterworkeilla. Sovit porukkaan hyvin, jos nautit yhteisöllisestä ja rennosta tekemisestä sekä olet lisäksi myös kilpailuhenkinen! Meillä parhaan myyjän tittelistä kisataan usein ja palkintona voittajalle saattaa olla esimerkiksi lahjakortti.

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Työntekijämme hyödyntävät välillä lauantaivuorojen tuomaa joustavuutta työviikkoonsa, mutta muuten työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 9–17. Olemme valmiita joustamaan työaikojen suhteen toiveidesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

 • Myytäväksi tuotteen, jolle asiakkailla on selkeä tarve
 • Mahdollisuuden kehittyä omalla urapolulla
 • Mielenkiintoisen, vakituisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
 • Loistavan ympäristön kehittymiseen myynnin parissa
 • Joustavuutta
 • Huumorintajuiset työkaverit
 • Kattavan perehdytyksen tehtävääsi
 • Mahdollisuuden hybridityöskentelyyn

Toivomme sinulta:

 • Valmiutta keskustella ihmisten kanssa puhelimessa
 • Tulosnälkäisyyttä
 • Halua kehittyä ja kehittää sekä yleisesti aktiivista otetta työhön
 • Järjestelmällisyyttä sekä kykyä hallita erilaisia kokonaisuuksia
 • Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Palkkaamme myyjiä jo hakuprosessin aikana sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksen pikimmiten. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go On Lahden välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Go On Lahti HR-asiantuntija
Fanny Hietala
fanny.hietala@go-on.fi
+358 44 312 2630 (arkisin klo 8-16)

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Tavoitteemme on tehdä kodeista toimivampia kuin koskaan. Meillä on innostava start up -henki ja tyytyväiset työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Investoimme lähivuosina 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Laajennamme toimintaamme koko Suomea kattavaksi. www.valokuitunen.fi

Rekrytoinnista vastaa

Fanny Hietala

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti