EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Wilderness Hotels, Inari

Kokki, Wilderness Hotels, Inari

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, InariHakuaika päättyy: 15.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme A la carte-kokki?

Haluatko kokea Lapin kesän, sen puhtaan luonnon ja taianomaiset maisemat? Me haluamme tarjota sinulle tämän kokemuksen sekä työpaikan arvostetulla asiakkaallamme, Wilderness Hotelsilla.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme, Wilderness Hotelsille, kyvykästä Kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen loppukesäksi 2024 ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Etsimällämme henkilöllä on jo entuudestaan kokemusta kokin työtehtävistä, itsenäinen työote ja palo kehittää sekä haastaa itseään ammatillisesti. Nautit hyvän ruuan valmistuksesta, tuet tiimin toimintaa omalta osaltasi ja iloitset kokemuksesta täysin siemauksin. Työssäsi vastaat laadukkaiden ja kauniiden annosten valmistuksesta sekä esivalmisteluista ja muista keittiön työtehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu ajoittain myös buffet-ruuan valmistus.

Kokoaikainen, määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heinä-elokuussa kestäen syyskuun loppuun saakka. Työsuhdetta on tämän jälkeen myös mahdollista jatkaa aina tulevaan talvikauden loppuun saakka. Kesäkauden ajan työt sijaitsevat Inarissa. Talvikaudella työtä voidaan tarjota muissakin Wilderness Hotelsien kohteissa. Huomioimme haastattelussa toiveesi työn sijainnista. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy työpaikan lähettyviltä kohtuullista vuokraa vastaan. 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
 • Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
 • Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti
 • Asunnon työpaikan läheltä kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

 • Koulutusta ja/tai työkokemusta AC-/buffetkokin tehtävistä
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Suomen tai englannin kielen osaamista
 • Itsenäistä työotetta ja intoa hyvän ruuan valmistukseen

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973.
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

WILDERNESS HOTELS

Wilderness Hotels on perheyritys, jolla on viisi upeaa lomakohdetta pohjoisimmassa Lapissa. Hotellimme sijaitsevat luonnon kauneimmissa paikoissa: järvien ja jokien rannoilla, kaukana valosaasteesta ja kiireisestä kaupunkielämästä. 

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö