EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Villa Sandviken Vaasa

Kokki, Villa Sandviken Vaasa

Hotelli- ja ravintola-alaPohjanmaa, VaasaHakuaika päättyy: 29.4.2024Palkkaus: sopimuspalkkaTyösuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kokki?

Etsimme asiakkaallemme kesän ajaksi Villa Sandvikeniin KOKKIA keikkatyösuhteeseen.

Toivomme tekijältä aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä ja erityisesti catering/ala carte osaaminen katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin intohimo ruoanlaittoa kohtaan sekä halu kehittää omaa ammattitaitoaan. Tähän tehtävään tarvitaan osaamisen lisäksi hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti touko-, kesä- ja elokuussa. Tämä työ siis soveltuu hyvin esim. opiskelujen oheen tai lisätyöksi.

Tarjoamme sinulle:

– monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä uniikissa työympäristössä
– hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää asennetta
– kokin koulutusta tai työkokemusta
– ripeää työotetta
– joustavuutta ja tarkkuutta
– hyvää paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisu taitoja
– kykyä fyysiseen työhön
– vähintään 18 vuoden ikää

Hakuprosessi:

Mikäli haluat palvella asiakkaita suurella sydämellä ja omalla persoonallasi jätä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja:

Go On Seinäjoki
HR-asiantuntija Marika Vainio
marika.vainio@go-on.fi
040 734 3195 (arkisin klo 8–16)

Palkka:

Sopimuksen mukaan

”Villa Sandviken sijaitsee Hietalahden puistossa meren äärellä aivan Vaasan keskustan tuntumassa. Villa Sandviken on täynnä tunnelmaa, menneen ajan tenhoa ja kiehtovia makuja. Villassa vanha verhoutuu uuteen – lautasella kohtaavat perinteiset valmistusmenetelmät ja modernit mausteet.”

 

Rekrytoinnista vastaa

Marika Vainio

HR-asiantuntija