EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Tundrea, Kilpisjärvi

Kokki, Tundrea, Kilpisjärvi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, EnontekiöHakuaika päättyy: 18.4.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Haaveiletko kokevasi Lapin kesän, sen puhtaan luonnon ja taianomaiset maisemat? Me haluamme tarjota sinulle tämän kokemuksen sekä työpaikan arvostetussa ravintola Tundrean keittiössä.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ravintola Tundrealle, Kilpisjärvelle, kyvykästä A la carte-kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesä- ja syyskaudelle sekä mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Etsimällämme henkilöllä on jo entuudestaan kokemusta AC-kokin työtehtävistä, itsenäinen työote ja palo kehittää sekä haastaa itseään ammatillisesti. Nautit hyvän ruuan valmistuksesta, tuet tiimin toimintaa omalta osaltasi ja iloitset kokemuksesta täysin siemauksin. Työssäsi vastaat laadukkaiden ja kauniiden annosten valmistuksesta sekä esivalmisteluista ja muista keittiön työtehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu ajoittain myös buffet-ruuan valmistus.

Kokoaikainen, määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun puolivälistä kestäen syyskuun loppuun saakka. Työsuhdetta on tämän jälkeen myös mahdollista jatkaa aina tulevan talvikauden loppuun saakka. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy työpaikan lähettyviltä kohtuullista vuokraa vastaan. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
  • Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
  • Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti
  • Asunnon työpaikan läheltä kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

  • Koulutusta ja/tai työkokemusta AC-kokin tehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Suomen tai englannin kielen osaamista
  • Itsenäistä työotetta ja intoa hyvän ruuan valmistukseen

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

RAVINTOLA TUNDREA

Paljon kehuja niittänyt Ravintola Tundrea tarjoaa puhtaita Lapin makunautintoja käyttäen aitoja raaka-aineita ympäröivästä luonnosta. Tundrean reseptit noudattavat perinteikkäitä reseptejä raikkaalla otteella.

 

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö