EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Snowhotel Family, Rovaniemi

Kokki, Snowhotel Family, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme KOKKI?  

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.  

Etsimme nyt vauhdikkaaseen talvisesonkiin 2024–2025 kokkeja Snowhotel Familyn ravintoloihin Lehtojärven lumihotellille, Joulupukin Pajakylän ravintoloihin Santamukseen ja Snowman Worldiin. Osana ammattitaitoista ja kansainvälistä tiimiä pääset loihtimaan asiakkaille perinteisiä suomalaisia herkkuja. Jokaisessa ravintolassa valmistetaan niin lautasannoksia kuin monipuolisia buffettejakin. Toiveesi ja osaamisesi mukaan katsotaan yhdessä sinulle mieluisin ravintola. 

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi marraskuulta maaliskuulle, tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ oman käytettävyytesi mukaan on mahdollista! Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Lehtojärveltä tai Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!  

Tarjoamme sinulle: 

– Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa 

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin 

– Kilpailukykyisen palkkauksen 

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut! 

Toivomme sinulta: 

– Kokemusta tai koulutusta kokin työtehtäviin 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä 

– Hygieniapassia, avustamme hygieniapassin hankkimisessa tarvittaessa 

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka! 

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/ 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö