EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki Santa´s Resort & Spa Hotel Saniin Kalajoelle

Kokki Santa´s Resort & Spa Hotel Saniin Kalajoelle

Hotelli- ja ravintola-alaKokkola, Rovaniemi, Kalajoki, Oulu, Raahe, HelsinkiHakuaika päättyy: 17.3.2024Palkkaus: Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus/ neuvoteltavissa ammattitaidon mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko etsimämme monipuolinen kokki?

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani avaa tulevaan kesäsesonkiin uuden keittiön ja ravintolasalin kokonaan uusiin tiloihin! Etsimme keittiön puolelle ammattitaitoista kokkia, jolla kokemusta erilaisista keittiön töistä, koska ravintolan keittiössä valmistetaan aamiaista, lounasta, päivällistä sekä á la carte-annoksia ja erilaisia kahvilatuotteita. Vastuullisuus ja hävikin seuraaminen kuuluvat luonnollisesti päivittäiseen toimintaan. Eduksi on jos sinulta löytyy kokemusta myös tilausten tekemisestä, toiminnan suunnittelusta jne. Työt alkavat kevään/alkukesän aikana, ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus on myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työntunteja on tarjolla vähintään 90-112,5h / 3-viikkoisjakso.

Tarjoamme sinulle:
– mahdollisuuden kerryttää työkokemusta yhdestä suurimmista kesäsesonkipaikoista
– uudet keittiötilat työskentelyyn
– Go Onin henkilöstöedut käyttöösi työsuhteen ajalle

Odotamme sinulta:
– alan koulutusta sekä työkokemusta
– tiimityötaitoja ja paineensietokykyä
– suomen kielen osaamista tai vahvaa englannin kielen taitoa

Hakuprosessi:
Omaatko monipuolisen keittiöpuolen osaamisen? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi lisää. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Hakuprosessissa voidaan hyödyntää Recright-videohaastattelutyökalua. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitathan mikäli sinulla on tarve kesän ajalle yhteiselle vuokramajoitukselle. 

Lisätietoja:
Go On Kalajoki HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@go-on.fi
+358 400 380 036 (arkisin klo 8–16)

Palkka
Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus/ neuvoteltavissa ammattitaidon mukaan.

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketju tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella. Kalajoen Hiekkasärkillä Ravintola Bistrossa tarjoillaan maittavat annokset pieneen ja suureen nälkään, paikallisesti tuotetuista raaka-aineista, henkilökohtaisella palvelulla. 

Ravintola Bistro

Rekrytoinnista vastaa

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti