EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Santa’s Hotels Aurora & Igloos, Luosto

Kokki, Santa’s Hotels Aurora & Igloos, Luosto

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, SodankyläHakuaika päättyy: 8.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kokki?

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 kokkia Santa’s Hotels Aurora & Igloosin ravintola Auroraan Luostolle. Auroran avoimessa keittiössä laavakivigrillissä valmistuvat perinteiset herkut ja kansainväliset annokset vaativampaankin makuun aamiaisesta illalliselle niin buffetista kuin A la carte listalta. Lasikattoiset iglut ja boutique-tyyppinen hotelli varmistavat mieleenpainuvan yöpymisen upeissa puitteissa keskellä Luostoa.

Kokkina vastaat omalla arvokkaalla työpanoksellasi maistuvien lautasannosten ja buffettien valmistuksesta, keittiön esivalmisteluista sekä muista keittiön työtehtävistä. Arvostamme kokemusta kokin työtehtävistä ja itsenäistä työotetta, mutta perehdytämme sinut työtehtäviisi hyvin. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa. 

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi marraskuun alusta huhtikuun puolen välin tietämille. Myös osa-aikainen työ oman käytettävyytesi mukaan on mahdollista. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Luostolta löytyy tarvittaessa erittäin kohtuullista vuokraa vastaan!  Vapaa-ajan mahdollisuudet Luostolla ovat huikeat, joten mukavan työn vastapainoksi on tarjolla myös mukavaa tekemistä vapaa-ajalle esimerkiksi laskettelun merkeissä.

Tarjoamme sinulle: 

– Mielenkiintoisen työn iloisessa työyhteisössä, jossa puhalletaan yhteen hiileen

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin 

– Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet

– Pyhä-Luosto alueen, Santa’s Hotels-ketjun ja Go Onin kattavat henkilöstöedut

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa

Toivomme sinulta: 

– Kokemusta kokin työtehtävistä 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat osin kansainvälisiä

– Hygieniapassia 

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

 

Santa’s Hotels Aurora & Igloos – revontulia, tunturiluontoa ja kansallispuiston maisemia

Santa’s Hotels Aurora & Igloos sijaitsee keskeisellä paikalla Luostolla, kivenheiton päässä kansallispuiston vaellusreiteistä, hiihtoladuista ja laskettelurinteistä. Luosto tarjoaa upeat vapaa-ajan mahdollisuudet puhtaassa luonnossa sekä huikean kauniin asuinympäristön. Santa’s Hotelsilla jokaisessa päivässä on ripaus joulun taikaa, oli kesä tai talvi. Jokainen työntekijä on arvokas juuri sellaisena kuin hän on – Santa’s Hotels uskoo positiivisuuden voimaan ja tietenkin, Joulupukkiin!

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö