EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Santa Claus Holiday Village

Kokki, Santa Claus Holiday Village

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 31.7.2024Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kokki?

Santa Claus Holiday Village keskellä Joulupukin pajakylää sijaitseva koko perheen lomakohde. Alue tarjoaa huikeat puitteet ja tekemistä moneen makuun; Maukasta ruokaa, shoppailumahdollisuuksia myymälöissä, paikallisia aktiviteettejä, laadukasta majoitusta kotoisissa mökeissä sekä voit tavata alueen päähahmon; joulupukin!

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 kokkeja Santa Claus Holiday Villagen kolmeen tunnelmalliseen ravintolaan, Three Elvesiin, Christmas Houseen ja Santa’s Cuisineen. Ravintoloissa tarjoillaan päivittäin aamiaista, lounasta ja päivällistä niin buffetista kuin la carte-listalta.

Työtehtävät kokilla ovat monipuoliset – alueen ravintoloissa tarjotaan sekä buffetista että lautasannoksina aamiaista, lounasta sekä ala cartea lomakylän asukkaille, tilausryhmille sekä walk in- asiakkaille. Työtehtäviin kuuluvat buffetien ja lautasannosten valmistaminen, esivalmistelut, keittiön siisteyden ylläpito sekä muut keittiön ja ravintolan tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä kansainvälisen työyhteisön kanssa. Toivomme hakijalta kokemusta kokin työtehtävistä, huolellista työotetta ja halua tehdä aina parhaansa.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi alkaen sopimuksen mukaan marraskuussa kestäen noin maaliskuun loppuun. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä myös vain joulusesongin ajaksi marraskuun lopulta loppiaiselle. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle:

-Monipuoliset työtehtävät

-Hyvän perehdytyksen

-Kansainvälisen työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä

-Upean työkokemuksen Lapin talvisesongista

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

-Kokemusta kokin työtehtävistä

-Englannin kielen taitoa, työyhteisö on kansainvälinen

-Positiivista työotetta ja tiimitaitoja

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

 

Santa Claus Holiday Village – joulun taikaa vuoden jokaisena päivänä!

Joulupukin lomakylää on pyörittänyt sama perheyritys, jonka juuret juontuvat jo lähes 60 vuoden taakse. Santa Claus Holiday Villagen arvot; hyvä palvelu, rehellisyys ja asiakaslähtöisyys näkyvät arjessa vahvasti, erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on sydämen asia ja reippaat, positiiviset ja luotettavat työntekijät koko toiminnan kulmakivi.

 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö