EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Halpa-Halli Muurame

Kokki, Halpa-Halli Muurame

Kauppa ja PalvelutJyväskylä, Jämsä, Laukaa, MuurameHakuaika päättyy: 2.6.2024Palkkaus: Kaupan TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme Muuramen Halpa-Hallin HHkeittiölle KOKKIA kesäksi. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset ravintolan tehtävät, kuten lounaan valmistus ja esivalmistus, parilatuotteiden valmistus, kuormanpurku, asiakaspalvelu, kassatyö, astiahuolto, sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen tekijä, tämä paikka on juuri sinua varten. Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee, joten lähde hakuun mukaan, olit sitten kokenut konkari tai urasi alussa oleva tekijä! 

Työtä tehdään ma-la, 30h/viikko ja vuorot sijoittuvat klo 7-16 välille. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on aina elokuun loppuun saakka. Työsuhteen jatko tämän jälkeenkin on mahdollinen.

 

Tarjoamme sinulle:

  • luotettavan ja vakaan työympäristön, jossa pidetään henkilöstöstä huolta
  • kattavan perehdytyksen ja koko tiimin jatkuvan tuen
  • monipuolisen työtehtävän ja rennon työyhteisön

Toivomme sinulta:

  • napakkaa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • kokemusta ja/tai koulutusta kokin tehtävistä
  • hygieniapassia

 

Hakuprosessi: 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakulinkin kautta viimeistään 2.6. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 

16.–21.5. Go On Jyväskylän rekrytointi- ja HR-päällikkö Mira Perttula (arkisin klo 8-16): 0400 745 000, mira.perttula@go-on.fi

22.5. alkaen Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Jenny Inkinen (arkisin klo 8-16): 040 820 6963, jenny.inkinen@go-on.fi

Lisätietoja antaa myös Halpa-Hallin Sinikka Sivonen arkisin klo 8-14 puh: 020 718 4161 sinikka.sivonen@halpahalli.fi.

Palkka 

Kaupan alan TES

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. HHKeittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja. Konttorimme sijaitsevat Kokkolassa ja Vantaalla. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Kokkolassa. Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. 

Rekrytoinnista vastaa

Jenny Inkinen

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti