EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKokki, Glass Resort, Rovaniemi

Kokki, Glass Resort, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 26.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Upea Glass Resort Joulupukin Pajakylässä! Glass Resort perheyrityksenä arvostaa mutkatonta, keskustelevaa ja tiivistä yhdessä tekemisen meininkiä hotellin eri osastojen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.  

Oletko sinä etsimämme KOKKI?  

Haemme nyt asiakkaallemme Glass Resortille ammattitaitoista kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2024–2025! 

Kokkina vastaat laadukkaiden ja kauniiden annosten valmistuksesta, jonka lisäksi työtehtäviisi kuuluvat keittiön esivalmistelut ja muut työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti illallisaikaan, mutta tarvittaessa myös aamiais- ja lounasvuoroihin.Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, itsenäistä työotetta sekä ymmärrystä laadukkaasta keittiötyöstä.  

Kokoaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa. Ravintola avautuu 10.10.2024 ja on avoinna huhtikuun puoleen väliin saakka. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Työn, jossa pääset omalla tärkeällä työpanoksellasi vastaamaan upean elämyksen tuottamisesta Glass Resortin asiakkaille
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti
  • Go Onin henkilöstöedut ja tuen työsuhteen ajan
  • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta: 

  • Kokin koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta kokin työtehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, asiakkaat ja työyhteisö ovat kansainvälisiä
  • Hygieniapassia

Hakuprosessi: 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

+358 40 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16) 

 

GLASS RESORT

Glass Resort on ensiluokkaisia majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava hotelli, joka tunnetaan tyylikkäistä Premium-lasihuoneistoistaan sekä vastikään uudistetusta, tunnelmallisesta Gallis ravintolastaan. Galliksessa yhdistyvät klassinen keittiö ja Lapin koskemattoman luonnon raaka-aineet laadukkaasti sekä elämyksellisesti. Henkilökohtainen ja aito palvelu, laadukkaat tuotteet ja lämmin tunnelma houkuttelevat luokseen matkailijoiden lisäksi myös paikallisia asukkaita. Talvikaudella päivittäin tarjolla on A la Carten lisäksi kattava aamiainen lasikattoisten huoneistojen asukkaille, tilauksesta järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia. Glass Resort perheyrityksessä yhdessä työskentely on kunnia-asia ja asiakkaita palvellaan joustavasti yhteen hiileen puhaltaen suurella sydämellä. 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö