Kokki

Hotelli- ja ravintola-alaUusimaa, MäntsäläHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: MaRaVa tes, tai sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Juustoportti Mäntsälä sijaitsee 4-tien varrella, pohjoisen liittymän välittömässä läheisyydessä.
Mäntsälän Juustoportissa pääset tutustumaan tuotevalikoimaan ja herkuttelemaan keittiömme ruoka-annoksilla. Lasten lypsäessä Isabella-lehmää, aikuiset voivat nauttia kupin kahvia leipäjuuston kera.
Myymälämme Juustokellarissa voi tutustua erikoisjuustoihin ostaa suosikkinsa kotiin tai vaikkapa tuliaisiksi. Myymälässämme on laaja valikoima Juustoportin omia tuotteita, tärkeimmät päivittäistavarat, sekä lukuisia muita erikoisuuksia, joita ei välttämättä muualta löydä.

Ravintolassa on tarjolla päivittäin lounaspöytä. À la carte -listalta voi valita myös annoksia Juustoportin maukkaista tuotteista tehtyinä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Juustoportti Mäntsälälle

KOKKIA

määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Pysyykö soppakauha sinulla kädessäsi ja osaat valmistaa maukasta lounasta? Tai onko parilalla työskentely sinun juttusi ja nautit koota kauniita à la carte annoksia?

Voit olla juuri vastavalmistunut tai jo uraa luonut keittiöalan konkari.

Etsimämme henkilö tarttuu työhön ripeästi, eikä säikähdä kiireisiäkään päiviä. Työvuorot sijoittuvat Juustoportin aukioloaikojen mukaisesti klo 7-20 välille kaikkina viikonpäivinä. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä into ja halua oppia uutta. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä.

Työtunteja on tarjolla 60-90h / 3 vkoa ja palkkaus TES:in tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi tai Maarit Halonen +44 084 5556, maarit.halonen@go-on.fi

Rekrytoinnista vastaa

Maarit Halonen

yrittäjä / HR-päällikkö, SHL, suorahakukonsultti