EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKESÄTYÖ, SSAB:n RAAHEN TEHTAALLE

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SSAB:n RAAHEN TEHTAALLE

MetalliteollisuusRaahe, Pohjois-PohjanmaaHakuaika päättyy: 10.3.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Kesätyö Määräaikainen

HAE TÄSTÄ

 

Tietoa tehtävästä

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä.

Fossiilivapaus on aivan nurkan takana! SSAB on jo nyt yksi maailman hiilidioksiditehokkaimmista teräsyhtiöistä. Olemme mullistamassa rautamalmipohjaista teräksenvalmistusta, ja tavoitteemme on toimittaa fossiilivapaata terästä markkinoille ensimmäisenä maailmassa vuonna 2026. SSAB haluaa tarjota asiakkailleen täysin fossiilivapaan arvoketjun kilpailuedun. Vuoden 2030 tienoilla kaikki tuotantolaitoksemme pystyvät toimittamaan fossiilivapaata terästä.

Miltä kuulostaisi kesätyö terästeollisuuden aallonharjalla?

SSAB hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAAHEN TEHTAALLE tuotantoon, laboratorioihin, kunnossapitoon, satamaan, kiinteistöhuoltoon ja materiaalipalveluun.

Haluatko mukaan?

Tule osaksi monitaitoista, turvallisuuteen panostavaa ja työtään aktiivisella otteella kehittävää ammattilaisjoukkoa. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle. Työssä menestymisen takaavat vastuullisuus, tarkkuus, pitkäjänteisyys, yhteistyökyky, uteliaisuus ja halu oppia uutta. Osa työtehtävistä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Raahen tehtaan työntekijätehtäviin hakiessasi sinulle on etua, jos opiskelet tai olet opiskellut metallialaa, autoalaa, prosessiteollisuutta, sähkö- ja automaatioalaa, LVI- ja rakennusalaa, logistiikkaa tai muuta tuotantoympäristöön soveltuvaa alaa. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Haemme kesätyöntekijöitä:

  • Rautatuotantoon huolehtimaan turvallisesta raudanvalmistuksesta
  • Terästuotantoon varmistamaan turvallisen teräksen ja aihioiden valmistaminen ja lähettäminen tuotannossa eteenpäin
  • Kuumavalssaamolle osallistumaan lopputuotteiden valmistukseen nauha- ja levylinjalla tai jatkojalostuksessa sekä varmistamaan tuotteiden vaatimustenmukaisuus ja huolehtimaan oikea-aikaisesta toimittamisesta asiakkaillemme
  • Kunnossapitoon varmistamaan edellä mainittujen osastojemme toimintakyky: ylläpitämään, huoltamaan ja korjaamaan tuotannon laitteita ja varaosia. Kunnossapitäjiä tarvitaan niin mekaanisen- kuin sähkökunnossapidonkin puolelle.
  • Satamaan ahtaajiksi huolehtimaan turvallisesta ja oikea-aikaisesta raaka-ainelaivojen purusta ja tuotelaivojen lastauksesta
  • Laboratorioihin, joissa pääalueet ovat tuotannon testauslaboratorio, kehityslaboratoriot, analyysilaboratoriot ja ainestodistustoimisto. Tehtävät ovat esim. näytteenkäsittelijä tai koneistaja, testaaja, laborantti, todistusten tarkastaja.
  • Kiinteistöpalveluun huolehtimaan tehtaan kiinteistöistä: rakennuksista ja LVI-huollosta
  • Materiaalipalveluun suorittamaan varastotöitä: varastomateriaalien vastaanottoa, hyllytystä, jakelua ja asiakaspalvelutehtäviä

Tullessasi valituksi sinut opastetaan ja perehdytetään työtehtäviisi niin, että työt hoituvat turvallisesti ja vaaditulla tavalla.

Tukenasi läpi koko kesän ovat ammattitaitoiset työkaverit. Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukevaa työyhteisöä ja saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan. Arvostamme halukkuuttasi kasvaa alan ammattilaiseksi.

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa 2024. Siltanosturinkuljettajakoulutukset käynnistämme jo maalis-huhtikuussa. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön.

Rekrytoinnista vastaa

Anna Koskela

yrittäjä, SHL, suorahakukonsultti