EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKESÄTYÖ, Tuotantotyöntekijä, Scanfil EMS

KESÄTYÖ, Tuotantotyöntekijä, Scanfil EMS

MetalliteollisuusSieviHakuaika päättyy: 30.4.2024Palkkaus: Osaaminen/teknologia TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko Sinä etsimämme KESÄTYÖNTEKIJÄ Scanfil EMS Oy:lle?

Miltä kuulostaisi kesätyö tuotannon työtehtävissä? Haemme asiakkaallemme Scanfil EMS Oy:lle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Sievin tehtaalle. Työt alkavat porrastetusti touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Scanfilillä sinulla on mahdollisuus työskennellä kokoonpanossa ja muissa tuotannon työtehtävissä, kuten materiaalin keräilyn, levytyökeskuksen käytön, särmäyksen ja hitsauksen parissa.Työssä onnistuminen ei edellytä alan koulutusta tai työkokemusta, mutta aikaisempi kokemus tehdastyöstä katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Saat työpaikalla työhösi kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen.Työtä tehdään päivä- tai kahdessa vuorossa työtehtävästä riippuen. Arvokkaan työkokemuksen lisäksi sinulla on loistava mahdollisuus saada tästä kesätyöpaikka myös tuleville kesille.

Tarjoamme sinulle:
– työpaikan koko kesäksi
– kesätyön täysillä viikkotyötunneilla ja TES:n mukaisen palkkauksen
– nykyaikaiset työvälineet ja suojavarustuksen
– Go On:n henkilöstöedut

Toivomme sinulta:
– innokasta, oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta
– vähintään 18 vuoden ikää
– vuorotyövalmiutta

Hakuprosessi:
Oletko Sinä etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joko toimistollamme Ylivieskassa tai videohaastattelun kautta. Valintoja tehdään jo hakuaikana.

Rekrytoinnista vastaa:
Go On Ylivieska HR-asiantuntija
Taru Lavander
taru.lavander@go-on.fi
+358400385058 (arkisin klo 8-16)

Vuonna 1976 Sievissä perustettu Scanfil on kasvanut suomalaisesta elektroniikkateollisuuden ohutlevymekaniikkavalmistajasta kansainväliseksi valmistuskumppaniksi ja järjestelmätoimittajaksi. Tänä päivänä Scanfil on markkinajohtaja Pohjoismaissa, alansa suurimpien joukossa Euroopassa ja merkittävä toimija myös globaaleilla markkinoilla. Voit lukea lisää yrityksestä osoitteesta www.scanfil.com.

Rekrytoinnista vastaa

Taru Lavander

HR-asiantuntija