EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKESÄTYÖ, Tuotantotyöntekijä, AQ Mecanova Oy

KESÄTYÖ, Tuotantotyöntekijä, AQ Mecanova Oy

MetalliteollisuusNivalaHakuaika päättyy: 30.4.2024Palkkaus: Teknologia TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko Sinä etsimämme KESÄTYÖNTEKIJÄ AQ Mecanova Oy:lle?

Miltä kuulostaisi kesätyö metalliteollisuudessa? Haemme asiakkaallemme AQ Mecanova Oy:lle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ tuotantoon. Työt alkavat porrastetusti touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Mecanovalla sinun on mahdollista työllistyä tehtaan monipuolisiin työtehtäviin. Työpisteesi voi olla esimerkiksi erilaisissa kokoonpanotehtävissä, särmäyksessä, levytyökeskuksenkäyttäjänä, pakkaamossa tai lähettämössä. Työnhakijana voit olla jo valmis alan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut. Saat työtehtäviisi työpaikalla aina kattavan perehdytyksen. Valttikorttejasi ovat ennen kaikkea motivoitunut ja innokas asenne työhön sekä uuden oppimiseen. Tästä kesätyöstä saat itsellesi tärkeää työkokemusta ja mahdollisesti työpaikan myös tuleville kesille!

Tarjoamme sinulle:
– työn koko kesäksi
– kesätyön täysillä viikkotyötunneilla (40h/vko) ja aina TES:n mukaisen palkkauksen
– erinomaisen mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta
– nykyaikaiset työvälineet ja suojavarustuksen
– Go On:n henkilöstöedut

Toivomme sinulta:
– innokasta, oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta
– aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
– vuorotyövalmiutta

Hakuprosessi:
Oletko Sinä etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joko toimistollamme Ylivieskassa tai videohaastatteluna. Valintoja tehdään jo hakuaikana.

Rekrytoinnista vastaa:
Go On Ylivieska HR-asiantuntija
Anna-Mari Mäkikangas
anna-mari.makikangas@go-on.fi
+358401291726 (arkisin klo 9-15)

AQ Mecanovan tehdas sijaitsee Nivalassa ja on toiminut yli 30 vuotta kansainvälisten teknologiayritysten kumppanina. Tehtaalla on tuotannon käytössä yli 10 000 neliömetriä ja sitä ympäröivä teollisuuskylä tarjoaa lisäkapasiteettia sekä erikoisosaamista. Tehtaan noin 125 työntekijää muodostavat osaajajoukon, jonka kokemusta tuotteen valmistettavuudesta asiakas voi tehokkaasti hyödyntää. Tehtaan päätuotteita ovat sähkö-, elektroniikkateollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistuksessa käytettävät tuotteet ja osakokonaisuudet. Voit lukea lisää osoitteesta www.mecanova.com.

Rekrytoinnista vastaa

Anna-Mari Mäkikangas

HR-asiantuntija