EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKESÄTYÖ, Huoltoasematyöntekijä, Shell Vitsari

KESÄTYÖ, Huoltoasematyöntekijä, Shell Vitsari

Hotelli- ja ravintola-alaKannus, Kokkola, KalajokiHakuaika päättyy: 30.4.2024Palkkaus: MaRaVa TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kesän 2024 huoltamokahvilatyöntekijä?

Etsimme Pohjanmaan Asemat Oy:lle HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin Kokkolan Shellille. Työ Shellillä on mielenkiintoista sekä sopivasti haastavaa, eikä työpäivien aikana taatusti pitkästy. Omaat aurinkoisen ja joustavan asenteen työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi.  Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin sekä huomioitahan lisäksi, että asema on auki klo 24.00 joka päivä (korvaukset TES:n mukaan).

Normaali työpäivä sisältää asiakaspalvelutehtävien sekä myynti- ja kassatyöskentelyn lisäksi vitriinituotteiden valmistamista, pöytiin tarjoilua, kuormien purkua, hyllytystä sekä siivousta.Työn kuvaan sisältyy myös esim. pikaruokien (esim. pizzojen) valmistamista. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen töihin tullessasi, sillä asemalla sinut perehdytään ja koulutetaan työtehtäviisi. Menestyt työssäsi varmasti, kun olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja täyttänyt 18 vuotta – ja mikä tärkeimpänä; sinulla on asenne kunnossa!

Tutustu työtehtäviin tarkemmin tästä!

https://go-on.fi/kampanjat/shell-kesatyo/

Tarjoamme sinulle:
-monipuoliset työtehtävät
-mukavien työkaverien ja esimiesten tuen
-mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisista työtehtävistä
-Go Onin henkilöstöetuohjelma sekä asemakohtaiset edut käyttöösi työsuhteen ajalle

Toivomme sinulta:
-aikaisempaa kokemusta liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä
muusta soveltuvasta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelytyöstä
-suomen kielen osaamista. Muu kielitaito plussaa!
-hygieniapassia
-mahdollisuutta tehdä jo keväällä muutamia harjoitteluvuoroja

Hakuprosessi:
Oletko etsimämme ahkera ja reipas tiimipelaaja? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Ylivieska HR-päällikkö
Irene Salmela
irene.salmela@go-on.fi
+358 40 187 0854 (arkisin klo 9–15)

Palkka
MaRaVa TES

St1- ja Shell-asemat palvelevat ympäri Suomen ja tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin. Shell tarjoaa taukoa varten Suomessa eniten ympäri vuorokauden palvelevia asemia, joilta saat lämmintä ruokaa ja oleellisimmat huoltamon palvelut kätevästi. HelmiSimpukan taukopaikoilla voit pysähtyä HelmiSimpukka Ravintolaan tai HelmiSimpukka Express -asemille.

Rekrytoinnista vastaa

Irene Salmela

HR-päällikkö