EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKerroshoitaja, Arctic Light Hotel, Rovaniemi

Kerroshoitaja, Arctic Light Hotel, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 22.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kerroshoitaja Rovaniemelle?

Arctic Light Hotel on palkittu perheomisteinen boutique-hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Hotellissa on 57 huonetta, joista jokainen huone on yksilöllisesti suunniteltu loistokas taidonnäyte.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Arctic Light Hotellille kerroshoitajaa talvikaudeksi 2024–2025!

Kerroshoitajana työskentelet osana tiimiä vastaten omalla, tärkeällä työpanoksellaan houkuttelevista ja siisteistä huoneista sekä yleisistä tiloista – työpanoksesi on asiakkaiden viihtyvyydelle erittäin tärkeä! Toivomme hakijalta aiempaa siivouskokemusta, mutta tärkeintä on reipas asenne, halu oppia uutta sekä tarkka silmä siisteydelle.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa kestäen arviolta maaliskuun 2025 loppuun. Työtunteja on tarjolla 90h/3vko. Myös keikkatyö on mahdollista, mikäli se sopii tilanteeseesi paremmin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongin näköalapaikalla
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!  
  • Go Onin henkilöstöedut ja tuen työsuhteen aikana
  • Jaetun asunnon työpaikan läheltä kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

  • Koulutusta ja/tai työkokemusta kerroshoitajan työstä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa
  • Suomen tai englannin kielen osaamista

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

ARCTIC HOTEL COLLECTION

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotellien upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjonta takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. 

Me teemme parempia valintoja kestävän ja kasvavan kotiseudun puolesta. Päivittäin. Haluamme taata kaikille työntekijöille viihtyisän ja kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on lupa kehittyä omien toiveidensa mukaan tasa-arvoisesti.

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö