EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKeittiötyöntekijä, kesätyö, Kuusamon Talonpöytä

Keittiötyöntekijä, kesätyö, Kuusamon Talonpöytä

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, Pohjois-Pohjanmaa, KuusamoHakuaika päättyy: 18.4.2024Palkkaus: MaRaVa TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Talonpöydän antimia pääsee nauttimaan lisäksi ympärivuotisesti Kuusamon Prisman kahvilassa sekä Puolankajärven koululla Puolangalla. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme nyt Kuusamon Talonpöydän Oulangan kansallispuiston portilla sijaitsevaan ravintolaan KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ kesäksi 2024!

Oulangan ravintolassa tarjoillaan Talonpöydän suosittuja burgereita, muikkuja, käristystä ja muita lista-annoksia, keittolounasta sekä maukkaat kahviotuotteet. Keittiötyöntekijänä valmistat ohjeiden mukaisesti maittavat annosruoat ja keittolounaan ravintolan asiakkaille tiivistä yhteistyötä salin kanssa tehden sekä vastaat keittiön ja ravintolan siisteydestä ja asiakkaiden viihtymisestä yhdessä työparisi kanssa.

Kokoaikainen määräaikainen työsuhde alkaa kesäkuun alussa ja kestää syyskuun loppuun saakka. Työvuoroissa toimitaan pareittain rytmillä 5 työtä – 5 vapaata aukioloaikojen mukaisesti (kesäkuukausina ma-su klo 10-18), joten tässä työssä jää mukavasti aikaa myös kesäisiin harrastuksiin!

Etsimme lisäksi ravintolatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta ravintola-alalta

– Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

– Joustavuutta työtehtävissä

– Oman auton käyttömahdollisuutta työmatkojen taittamiseksi

– Suomen tai englannin kielen taitoa 

– Hygienia- ja anniskelupasseja

Tarjoamme:

– Monipuoliset työtehtävät upeassa miljöössä

– Suositut ja laadukkaat tuotteet valmistettavaksi

– Mukavat työkaverit

– Perehdytyksen työtehtäviin – tämä tehtävä sopii hyvin myös alasta kiinnostuneelle tai alaa opiskelevalle!

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut

– Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa esimerkiksi Rukan alueelta määräaikaisuuden ajaksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Ojaniemi, 040 681 6797 / sanna.ojaniemi@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Rekrytoinnista vastaa

Sanna Ojaniemi

HR-asiantuntija