EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKeittiön vuoropäällikkö, Santa’s Igloos

Keittiön vuoropäällikkö, Santa’s Igloos

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 1.8.2024Palkkaus: MaRaVa TES / Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotelsin Iglut sijaitsevat Rovaniemellä Napapiirillä Pajakylän palveluiden ja pohjoisen luonnon välittömässä läheisyydessä.

Etsimme Santa’s Igloos Arctic Circleen keittiön vuoropäällikköä kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin 2024–2025!

Napapiirillä Santa’s Igloon ravintola Arctic Eye tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä ja houkuttelee etenkin kansainvälisiä matkailijoita. Keittiön vuoropäällikön tärkein tehtävä on luotsata keittiötiimi huippusuoritukseen omassa vuorossaan. Vuoropäällikkö työskentelee kaikissa vuoroissa ja työtehtävät ovat vaihtelevia: keittiön sujuvasta toiminnasta vastaaminen ja laadukkaan esihenkilötyön toteuttaminen omassa vuorossa, tulevien varauksien ennakointi yhdessä keittiöpäällikkön kanssa, Lappilaisen ruokakonseptin ideointi ja toteuttaminen sekä muut keittiön työtehtävät, kuten esivalmistelutyöt sekä keittiön puhtaanapito. Työssä pääset tutustumaan mielenkiintoiseen ravintolakonseptiin, jossa jokainen päivä on erilainen! 

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2024 aikana perehdytyksellä ennen huippusesongin alkua kestäen maalis-huhtikuulle 2025. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Majoitus järjestyy tarvittaessa kohtuullista vuokraa vastaan – oman auton käyttömahdollisuus on etusi, ja helpottaa työmatkojen taittamista. 

Tarjoamme sinulle:

 • Uniikin työskentelymiljöön ylellisten iglujen parista
 • Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja osaavan tiimin ympärillesi
 • Upean mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi
 • Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
 • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan
 • Go Onin tuen henkilöstöasioissa työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa vastaavaa esihenkilö työkokemusta
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja kykyä johdattaa tiimi onnistumisiin
 • Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Innokasta ja iloista palveluasennetta
 • B-ajokorttia työmatkojen taittamiseen
 • Hygieniapassia
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
+35840 656 2993
saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

SANTA’S IGLOOS ARCTIC CIRCLE

Santa’s Igloos Arctic Circle sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Arctic Eye-ravintola tarjoilee pohjoisen ja Lapin makuja kansainvälisellä tuulahduksella. Iglujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa. Aulan baarissa on mukava istua iltaa rentoutuen.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö