EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKeittiömestari, Hotelli Olof, Tornio

Keittiömestari, Hotelli Olof, Tornio

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, TornioHakuaika päättyy: 7.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme keittiömestari?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ravintola Olofiin ammattitaitoista keittiömestaria vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimällämme henkilöllä on jo ehtinyt kertyä monipuolista kokemusta alalta. Työtehtävissäsi pääset loihtimaan monipuolisia ateriakokonaisuuksia asiakkaillemme ja kehittämään ravintolan menua. Tehtäviisi kuuluvat myös raaka-ainetilaukset, työvuorosuunnittelu ja muut esihenkilön monipuoliset työtehtävät.

Tarvitset työssä menestyäksesi hyviä johtamistaitoja sekä kykyä luoda luonnon raaka-aineista huipputason ateriaelämyksiä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilön työtehtävistä sekä positiivista asennetta työhön ja tiimin ohjaamiseen. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Avustamme tarvittaessa asunnon suhteen.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät viihtyisän boutique-hotellin ravintolassa
  • Vakituisen työsuhteen takuutunneilla
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
  • Avustamme tarvittaessa asunnon suhteen

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Suomen ja/tai englannin kielen osaamista

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

 

HOTELLI OLOF

Hotelli Olof on Tornion ydinkeskustassa sijaitseva korkeatasoinen Boutique hotelli jokinäkymällä. Hotelli on avattu marraskuussa 2014 ja panostaa alusta asti yksilölliseen palveluun, maksimaaliseen viihtyvyyteen ja laadukkaisiin uniin. Ravintola Olofiin on rakennettu satokauden mukainen ruokalista, jossa hyödynnetään mahdollisimman paljon paikallisia ja kotimaisia raaka-aineita.

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö