EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKeittiömestari, Hotelli Olof, Tornio

Keittiömestari, Hotelli Olof, Tornio

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, TornioHakuaika päättyy: 24.4.2024Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Hotelli Olof on Tornion ydinkeskustassa sijaitseva korkeatasoinen Boutique hotelli jokinäkymällä. Hotelli on avattu marraskuussa 2014 ja panostaa alusta asti yksilölliseen palveluun, maksimaaliseen viihtyvyyteen ja laadukkaisiin uniin. Ravintola Olofiin on rakennettu satokauden mukainen ruokalista, jossa hyödynnetään mahdollisimman paljon paikallisia ja kotimaisia raaka-aineita. Listalta löytyy myös herkkuja maailmalta, jotta yllätyksellisyys olisi aina läsnä. Ravintola Olofista löytyy myös lounge, jonne voit tulla nauttimaan viinejä ja drinkkejä. Lue lisää https://www.hotelliolof.fi 

Etsimme nyt Ravintola Olofiin Keittiömestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on jo ehtinyt kertyä monipuolista kokemusta alalta. Työtehtävissäsi pääset loihtimaan monipuolisia ateriakokonaisuuksia asiakkaillemme ja kehittämään ravintolan menua. Tehtäviisi kuuluvat myös raaka-ainetilaukset, työvuorosuunnittelu ja muut esihenkilön työtehtävät. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tarvitset työssä menestyäksesi hyviä johtamistaitoja sekä kykyä luoda luonnon raaka-aineista huipputason ateriaelämyksiä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilön työtehtävistä sekä positiivista asennetta työhön ja tiimin ohjaamiseen.

Palkkaus sopimuksen mukaan, muissa työehdoissa noudatetaan marava TES:iä. Avustamme tarvittaessa asunnon suhteen.

Edellytämme:
– Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme:
– Monipuoliset työtehtävät viihtyisän Boutique hotellin ravintolassa
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Vakituisen työsuhteen takuutunneilla
– Avustamme tarvittaessa asunnon suhteen
– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odottele viimeiseen hakupäivään vaan täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi palkkatoiveesi kera. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö