EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKeikkatarjoilija, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Keikkatarjoilija, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 1.8.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme KEIKKATARJOILIJA?  

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.  

Etsimme nyt keikkatarjoilijoita Snowhotel Familyn toimipisteisiin talvisesonkiin 2024–2025 Lehtojärvelle ja Rovaniemelle! Työtehtäviisi tarjoilijana kuuluvat niin lautas- kuin buffettarjoilu, baaritarjoilu, ruokien ja juomien suosittelu sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen omalla arvokkaalla työpanoksellasi. Työvuoroja on tarjolla koko talvisesongiksi marraskuulta maaliskuulle tai sopimuksen mukaan. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa käytettävyytesi mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus on etusi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.  

Tarjoamme sinulle: 

– Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa 

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin 

– Kilpailukykyisen palkkauksen 

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut! 

Toivomme sinulta: 

– Kokemusta ravintolan tai asiakaspalvelun työtehtävistä 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä 

– Hygienia- ja anniskelupassia, avustamme näiden suorittamisessa tarvittaessa 

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka! 

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/ 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö