EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKattoristikoiden kokoonpanijoita, KPR, Keminmaa

Kattoristikoiden kokoonpanijoita, KPR, Keminmaa

PuuteollisuusKemi, Keminmaa, TornioHakuaika päättyy: 31.8.2024Palkkaus: TES + TuotantopalkkiotTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kattoristikoiden kokoonpanija?

Haluaisitko löytää itsellesi pitkäaikaisen, mahdollisesti vakituisen työpaikan tuotantotyön parista? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Keminmaan Puurakenteelle kattoristikoiden kokoonpanijoita määräaikaisiin työsuhteisiin. Huomioimme haussa myös hakijat, jotka etsivät ainoastaan kausiluonteista työtä vuodelle 2024. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin tilanteestasi.

Työhösi kuuluu erilaisten tuotantolinjaston koneiden käyttö ja muut tuotannon työtehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisesti lokakuun loppuun saakka, mutta myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Voit halutessasi myös suorittaa oppisopimuksella puuteollisuuden perustutkinnon työskentelysi ohella. 

Me perehdytämme sinut työtehtäviin, joten aiempaa alan työkokemusta ei vaadita. Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden, logistiikka-alan tai rakennusalan työtehtävistä. Kokemuksen puutteen voit helposti korvata myös hyvällä asenteella. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen
  • Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen 
  • Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
  • Kannustavan tuotantopalkkiojärjestelmän

Toivomme sinulta:

  • Tiimityötaitoja
  • Hyvää asennetta ja aitoa kiinnostusta alalle

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Taru Lavander
+358 400 385 058.
taru.lavander@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

KEMINMAAN PUURAKENNE

Keminmaan Puurakenne Oy on kattoristikoiden ammattilainen, jonka tuotteet ovat antaneet jo monelle kodille ja hallille kestävän katon. Teemme ristikot perinteisestä harjaristikosta aina yksilöllisesti suunniteltuihin erikoisristikoihin. Puuraaka-aineemme on pohjoisen hitaasti kasvanutta, tiukkasyistä kuusta ja tekijämme alan ammattiosaajia. Tuotteeseemme luotetaan. Valtaosa tuotannostamme tehdään kotimaan kohteisiin, mutta kattoristikoitamme viedään myös muualle Eurooppaan. Tuotantoprosessimme on suunniteltu siten, että käytämme automatisoituja, tehokkaita tuotantovälineitä mahdollisimman monipuolisesti.

Rekrytoinnista vastaa

Taru Lavander

HR-asiantuntija