EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKattolumenpudottaja,Jyvässeudun Kivityöpalvelu Oy

Kattolumenpudottaja,Jyvässeudun Kivityöpalvelu Oy

Kiinteistönhuolto, Siivous ja puhtaanapitoJyväskyläHakuaika päättyy: 10.3.2024Palkkaus: Kiinteistöalan tesTyösuhteen muoto: Keikkatyö Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

LUMITYÖNTEKIJÖITÄ MENEILLÄÄN OLEVAAN KATTOLUMENPUDOTUSSESONKIIN!

Talven lumisesonki on alkanut ja etsimme parhaillaan reippaita tekijöitä alkavan kevään lumenpudotusprojekteihin.

Oletko talvi-ihminen, pidät ulkona työskentelystä ja fyysisistä hommista? Sopivatko keikkatyöt elämäntilanteeseesi tai kaipaatko lisätöitä esimerkiksi opintojen oheen? Jos vastasit edellisiin KYLLÄ, niin lue ihmeessä pidemmälle!

Etsimme asiakkaallemme Jyvässeudun Kivityöpalvelulle lumityöntekijöitä talven sesonkiin. Tehtävänä on poistaa katoille kertyneet lumimassat ja työkohteina ovat isot tasakatot. Töitä on tarjolla kokopäiväisinä keikkatöinä lumisateiden mukaan. Hommia tehdään Jyvässeudun alueella ja työvälineinäsi ovat pääasiassa lumilapio ja -kola. Kutsu hommiin voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla lumimyräkän iskiessä.

Eduksi katsotaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta pärjäät näissä hommissa myös ilman niitä.

Toivomme sinulta:

– Omatoimisuutta ja hyvää asennetta työntekoon
– Aitoa motivaatiota tehdä fyysisiä lumitöitä
– Innokkuutta, reippautta ja huolellisuutta

– Valmiuden tehdä töitä arkisin klo 8-16 välisenä aikana

Tarjoamme sinulle:

– Vaihtelevia työkohteita kaupungin katoilla

– Mukavan tiimityön, jossa saa viljellä työn lomassa vitsiäkin

– Reippaan ulkoilmatyön ja taatun kunnonkohottajakuurin!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV: si  ja hakemuksesi pikimmiten tai soita suoraan Heinille, 044 334 6292.

Lisätietoja:

Go On Jyväskylä HR-Asiantuntija

Heini Lauttaanaho

heini.lauttaanaho@go-on.fi

+358 44 334 6292

Palkka:

Kiinteistöalan TES: n mukaan

Jyvässeudun Kivityöpalvelu

Jyvässeudun Kivityöpalvelu tekee kivitöitä taloissa, pihoissa ja kesämökeillä tarpeidesi mukaisesti. Talvisin huolehdimme, ettei rakennuksesi kärsi lumen ja jään aiheuttamista haitoista, kuten hajonneista ränneistä tai kattorakenteista. Muuraamme myös takat ja tulisijat, mikäli haluat nauttia talven pakkasista mieluummin räiskyvän takkatulen ääressä. 

Hoidamme vankalla ammattitaidolla kotiisi niin lämpöisen tunnelman kuin pihatienkin. Yhdessä pystymme suunnittelemaan parhaan ratkaisun kotisi tarpeisiin – oli sitten kyseessä pienet korjaustyöt tai kaikki talosi kivityöt pohjasta harjaan.Teemme myös yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen kotisi parhaaksi. Asiakaskuntaamme kuuluvat kotitaloudet, mökkikunnat, taloyhtiöt, yritykset ja kunnat. 

Rekrytoinnista vastaa

Heini Lauttaanaho

HR-asiantuntija