EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKassamyyjä Toivalan liikenneasemalle

Kassamyyjä Toivalan liikenneasemalle

Hotelli- ja ravintola-alaSiilinjärviHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: MaRa TesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Toivalan Liikenneasema on toiminut jo vuodesta 1968 alkaen ja hiljalleen se on laajentunut nykyiseen mittavaan muotoonsa. Liikenneasemalta löydät autopalveluiden lisäksi myös ravintola-ja myymäläpalvelut.

Etsimme kassamyyjää asiakkaallemme Toivalan Liikenneasemalle.

Työtehtäviisi kuuluvat liikenneaseman monipuoliset työtehtävät kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, täydennystilausten teko sekä yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpito. 

Työtä on tarjolla 30-37,5 tuntia viikossa ja työtä tehdään ma-su kahdessa vuorossa liikenneaseman aukioloaikojen puitteissa. (n. aikavälillä 5.30-21.30). Työsuhde on määräaikainen vanheimpainvapaan sijaisuus vuoden loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy MaRaVan TES:n mukaan. 

Aiempi kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi, mutta hae rohkeasti -saat työhösi hyvän perehdytyksen! Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi.

Tarjoamme:

– Monipuoliset työtehtävät

– Mukavan työyhteisön

– Go On:in tiimin tuen

Toivomme hakijalta:

– Asiakaspalveluhenkisyyttä

– Valmiutta vuorotyöhön

– Hygieniapassia (voi suorittaa Go On:in kautta)

Eduksi katsotaan:

– Kokemus veikkausmyynnistä

– Anniskelupassi

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Eeva Leppänen, puh. 0401757224 (ma-pe 8-16) sähköposti: eeva.leppanen@go-on.fi

Rekrytoinnista vastaa

Eeva Leppänen

HR-asiantuntija