EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKahvilatyöntekijöitä Ramin Konditoriaan

Kahvilatyöntekijöitä Ramin Konditoriaan

Hotelli- ja ravintola-alaMikkeliHakuaika päättyy: 22.7.2024Palkkaus: MaRaVa tesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa. Se perustettiin vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Nykyisin Ramin Konditorialla on seitsemän toimipaikkaa: viisi Mikkelissä, yksi Kouvolassa ja yksi Kuopiossa, joista kukin on alueensa johtava konditoria-alan yritys.

Etsimme asiakkaallemme Ramin Konditoria Kahvila Oy:lle kahvilatyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin Mikkeliin. 
 
Työtehtäviisi kuuluu kahvien ja muiden juomien valmistaminen, asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano, astiahuolto ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Kahvilatyöntekijänä hallitset asiakaspalvelun ja tuot positiivista energiaa kahvilaan ja työyhteisöön.
 
Hakijoilta edellytämme positiivista asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä ja hygieniapassia. Eduksi katsotaan alan koulutus.
 
Tarjoamme sinulle kivan työn ja pääsyn osaksi aktiivista ja huippua työporukkaa. Työvuoroja voi olla useassa eri Ramin Konditorian toimipisteessä ja työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa. 
Haemme yhtä kokoaikaista (37,5h/vko) ja useampaa osa-aikaista (vähintään 20 h/vko) työntekijää.
 
Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin:
Taru Ursin (9.7.-16.7.2024) puh. 040 758 3487
Juuso Kangaskorpi (17.7.2024 -) puh. 040 585 9885
 

Rekrytoinnista vastaa

Taru Ursin

asiakkuuspäällikkö