EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKahvilaravintolatyöntekijä, Loft Cafe, Rovaniemi

Kahvilaravintolatyöntekijä, Loft Cafe, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 15.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Loft Cafe & Snack Shop on hurmaava kahvila keskellä Joulupukin pajakylää Napapiirillä. Kahvila on tunnettu ystävällisestä palvelustaan, miljööstään sekä tietenkin Napapiirin parhaista, kotitekoisista leivonnaisista! Kansainvälinen tunnelma, kattava kahvi- ja teevalikoima sekä kodikas miljöö kutsuvat pysähtymään ja nauttimaan hetkestä.

Oletko sinä etsimämme kahvilaravintolatyöntekijä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Loft Cafe & Snack Shopille KAHVILARAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ. Työ alkaa lokakuun 2024 aikana, kestäen sopimuksen mukaan joko joulusesongin (tammikuu 2025), tai talvisesongin loppuun (maalis-huhtikuu 2025). Työtunteja on tarjolla 90–112,5 h / 3 viikossa, mutta mikäli mielessäsi on jokin muu tuntimäärä, kerro hakemuksessasi millaista työmäärää etsit! Palkkaus sopimuksen mukaan, muissa työntekemisen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Majoitus järjestyy tarvittaessa.

Etsimämme henkilö on joustava, vastuuntuntoinen ja ystävällinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Asiakaspalvelun lisäksi tehtäviisi kuuluu muut kahvilantyöt, kuten tuotteiden valmistus ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Varsinkin sesonkiaikaan talvella asiakkaita on paljon, joten työ on kiireistä ja työtahti on kova. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, hygienia- sekä anniskelupassia sekä työkokemusta kahvila- tai ravintolatyöstä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työssä kulkemista.

Napapiirillä sinua odottelevat kansainväliset asiakkaat, sesongeittain elävä työympäristö sekä loistavat tuotteet! Me Go Onilla olemme tukenasi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa, maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa sekä meiltä saat myös valtakunnalliset ja paikalliset, monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä työympäristössä

– Tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

– Kokemusta ravintola-alan työtehtävistä

– Englannin kielen taitoa, asiakkaat ovat kansainvälisiä

– Hygienia- ja anniskelupassia

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö