EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatJääkarting-ohjelman vetäjä, Santa’s Motor Park

Jääkarting-ohjelman vetäjä, Santa’s Motor Park

Logistiikka, varasto ja kuljetusRovaniemiHakuaika päättyy: 16.9.2024Palkkaus: Ohjelmapalvelualan TES / palkkatoiveTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Nyt emme etsi sorateiden virtuoosia, vaan jääratojen järkkymätöntä ammattihenkilöä. Tehtävän ansiokas hoitaminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja nelitahtihenkistä sielukkuutta. 

Omissa verstaissaan ansioituneet pienkonepajoittajat höystettynä ajoneuvojen käsittelytaidoilla ovat sitä valiojoukkoa, jota nyt etsimme. Työt alkavat joulukuun alusta ja kestävät maaliskuun loppuun. 

Ratavastaavana pääset puhdistamaan ja huoltamaan jäätä firman nykyaikaisella jäädytysvaunulla. Allasi tuolloin kehrää mukavasti Can Amin 650 kuutioinen mönkijä. Silmäteräsi on firman täysin uusi ajokalusto ja huolehdit niistä pieteetillä.

Asiakkaiden kanssa olet kuin kala vedessä. Laadukkaiden ja turvallisten palvelukokemusten tuottaminen on kirjoitettu sinulle jo syntymätodistukseen. Siedät odottelua ja aikataulujen venymistä ja silti jaksat kohdata asiakkaat hyvällä tuulella. Kaiken tämä lisäksi saat istua uudessa hirsirakenteisessa ratatoimistossa ja siemailla lämmintä kaakaota. Siinä lämpimän juoman äärellä lukiessasi iltapäiväuutisia tietokoneelta tarkistat samalla seuraavan päivän myynnit ja varaukset toiminnanohjausjärjestelmästä. 

Oletko sinä juuri se, jonka sydän sykkii tällaiselle työlle? Otappa yhteyttä. Istahdetaan alas ja röpistään paketti kasaan ensi talveksi. 

Edellytämme sinulta

– Positiivista asennetta työntekoon ja asiakaspalveluun

– Sujuvaa englannin kielen taitoa

– Kokemusta pienkoneista ja hiukan myös niiden huoltotöistä

Tarjoamme

– Monipuoliset ja vaihtuvat tehtävät uuden ajokaluston parissa

– Määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joulukuun alusta maaliskuun loppuun

– Mukavan ja rennon työympäristön

– Kattavan perehdytyksen

– Go Onin ammattilaisten tuen työsuhteesi ajan sekä rahanarvoiset henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula: puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö