EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatHuoltotyöntekijä, Snowman World, Rovaniemi

Huoltotyöntekijä, Snowman World, Rovaniemi

Kiinteistönhuolto, Siivous ja puhtaanapitoLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme HUOLTOTYÖNTEKIJÄ?

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.

Etsimme nyt vauhdikkaaseen talvisesonkiin 2024–2025 huoltotyöntekijää Snowhotel Familyn toimipisteisiin Snowman Worldille ja ravintola Santamukseen. Työtehtäviisi huoltotyöntekijänä kuuluvat erilaiset pienet korjaustyöt ja kunnostukset tarpeen mukaan sekä lumityöt. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen rakennustöistä, LVI- tai sähkötöistä. Työssä tarvitset ajokortin, jonka lisäksi toivomme käyttökokemusta esimerkiksi pyöräkoneella ajamisesta. Työtä on tarjolla arkena ja viikonloppuna pääsääntöisesti päivävuoroissa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. 

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

– Kilpailukykyisen palkkauksen

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

– Ajokorttia

– Kokemusta vastaavista työtehtävistä

– Ripeää ja huolellista työotetta

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka!

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö