EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatHuoltopäällikkö, Champion Door Oy, Nivala

Huoltopäällikkö, Champion Door Oy, Nivala

Muu toimialaKannus, Toholampi, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sievi, YlivieskaHakuaika päättyy: 31.7.2024Palkkaus: PalkkatoiveTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme myyntihenkinen HUOLTOPÄÄLLIKKÖ?

Haemme HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Champion Door Oy:lle Nivalaan vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Huoltopäällikkönä tulet vastaamaan huoltotöiden aikataulutuksesta ja reitityksestä sekä huoltotilausten käsittelystä. Tulet työskentelemään noin 15 hengen huolto- ja asennustiimin esihenkilönä yhdessä projektihenkilön kanssa. Tulet toimimaan tärkeässä roolissa joukkueenjohtajana ja ohjaat tiimiäsi onnistumaan työssään kohti asetettuja tavoitteita. Huoltopäällikkö on avainroolissa huoltoliiketoiminnan kehittämisessä ja onnistuneen asiakaskokemuksen varmistamisessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja omaat kohtuullisen englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle:
– avainroolin kasvavassa ja menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä
– mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan työnkuvan
– mahdollisuuden vastuualueesi toiminnan, että oman ammattitaitosi kehittämiseen
– kannustavan palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut

Toivomme sinulta:
– tehtävään soveltuvaa teknistä ymmärrystä
– halua kehittää huoltoliiketoimintaa
– itsenäistä ja aktiivista työotetta
– MS Office-ohjelmistojen hallintaa sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden huolto- tai asennustoimintojen johtamisesta.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Nivalassa. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Työt alkavat mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan.

Palkkaus: kokemuksen mukaan / palkkatoive

Hakuprosessi: Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta 31.7. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Rekrytoinnista vastaa:
Go On Ylivieska
Elisa Pökkylä
HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
elisa.pokkyla@go-on.fi
+358 40 355 6085

Champion Door on vuonna 1992 perustettu nivalalainen yritys ja yksi maailman johtavista kankaisten teollisuusovien valmistajista Kun oviaukko on suuri – meillä on ratkaisu. Ovemme soveltuvat mm. varastoihin, nosturiaukkoihin, satamiin ja telakoille sekä teollisuus- ja lentokonehalleihin. Tuotamme innovatiivisia oviratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme ja ympäristöolosuhteiden vaativat tarpeet. Olemme toimittaneet tuhansia ovia ympäri maailman jo yli kolmen vuosikymmenen aja yli 60 maahan ja yhtiöllä on toimipisteitä sekä henkilökuntaa mm. Puolassa, Ranskassa ja Arabi emiraateissa.

Rekrytoinnista vastaa

Elisa Pökkylä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti