EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatHuoltoasematyöntekijä, Neste Tupasvilla, Keminmaa

Huoltoasematyöntekijä, Neste Tupasvilla, Keminmaa

Hotelli- ja ravintola-alaKeminmaaHakuaika päättyy: 18.4.2024Palkkaus: TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme huoltoasematyöntekijä?

Neste Tupasvilla etsii asiakaspalveluhenkistä työntekijää tekemään monipuolisesti huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. Määräaikainen työsuhde solmitaan aluksi elokuun loppuun asti, jonka jälkeen sinulle voi avautua mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden palveleminen, kassatyöskentely, kahviotuotteiden esillepano sekä salin yleiset työtehtävät. Jokainen päivä meillä on taatusti erilainen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Veikkausosaaminen ja hygieniapassi katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole edellytyksiä valinnalle. Hygieniapassin voit suorittaa aloitettuasi. 

Työajat sijoittuvat huoltamon aukioloaikoihin – työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot ovat pääasiallisesti 5:30-14:00 ja 14-21:15. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Mukavat työkaverit jo odottelevat sinua, joten laita hakemusta pian!

Tarjoamme sinulle:
– Määräaikaisen työsuhteen takuutunneilla (60h/3viikkoa) suositulla pysähdyspaikalla
– Monipuoliset työtehtävät
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
– Mukavat työkaverit ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin
– Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:
– Iloista ja reipasta otetta työhön
– Täysi-ikäisyyttä
– Suomen kielen taitoa
– Hygieniapassia 

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973.
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

NESTE TUPASVILLA

Neste Tupasvilla, täyden palvelun liikenneasema, toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi Keminmaan mukavimpaan taukopaikkaan. Polttoainemyynnin lisäksi meiltä löydät omassa keittiössä valmistetut suussasulavat lounaat ja à la carte-annokset, maittavat kahvilatuoteet sekä Kotipizzan ja Sibyllan annoksia. Löytyypä monipuoliselta asemaltamme myös hyvin varusteltu market, josta napaat helposti matkaeväät mukaan. 

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö