EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatHuoltamokahvilatyöntekijä St1 Palosaari, Vaasa

Huoltamokahvilatyöntekijä St1 Palosaari, Vaasa

Hotelli- ja ravintola-alaPohjanmaa, VaasaHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: MaRaVa -tesTyösuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme huoltamokahvilatyöntekijä?

Etsimme Pohjanmaan Asemat Oy:lle HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ St1 Palosaarelle vakituiseen työsuhteeseen. Työ St1 on mielenkiintoista sekä sopivasti haastavaa, eikä työpäivien aikana taatusti pitkästy. Omaat aurinkoisen ja joustavan asenteen työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin.

Normaali työpäivä sisältää asiakaspalvelutehtävien sekä myynti- ja kassatyöskentelyn lisäksi vitriinituotteiden valmistamista, pöytiin tarjoilua, kuormien purkua, hyllytystä sekä siivousta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen töihin tullessasi, sillä asemalla sinut perehdytään ja koulutetaan työtehtäviisi. Menestyt työssäsi varmasti, kun olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja täyttänyt 18 vuotta – ja mikä tärkeimpänä; sinulla on asenne kunnossa!

Tarjoamme sinulle:
-toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen takuutunneilla 30-40h/3vkossa ja kesäsesongissa 90h/3vko
-monipuoliset työtehtävät
-mukavien työkaverien ja esimiesten tuen
-mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisista työtehtävistä
-Go Onin henkilöstöedut käyttöösi työsuhteen ajalle

Toivomme sinulta:
-aikaisempaa kokemusta liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä muusta soveltuvasta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelytyöstä
-suomen kielen osaamista
-hygieniapassia

Hakuprosessi:
Oletko etsimämme ahkera ja reipas tiimipelaaja? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Go On Seinäjoki
Marika Vainio HR-asiantuntija
marika.vainio@go-on.fi
+358 40 734 3195(arkisin klo 8–16)

Palkka

MaRaVa TES

St1- ja Shell-asemat palvelevat ympäri Suomen ja tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin. Shell tarjoaa taukoa varten Suomessa eniten ympäri vuorokauden palvelevia asemia, joilta saat lämmintä ruokaa ja oleellisimmat huoltamon palvelut kätevästi. HelmiSimpukan taukopaikoilla voit pysähtyä HelmiSimpukka Ravintolaan tai HelmiSimpukka Express -asemille.

Rekrytoinnista vastaa

Marika Vainio

HR-asiantuntija