EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatHuoltamokahvilatyöntekijä Shell Kyyjärvi, kesätyö

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Kyyjärvi, kesätyö

Hotelli- ja ravintola-alaKeski-Suomi, KyyjärviHakuaika päättyy: 30.4.2024Palkkaus: MaRaVa TesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme kesän 2024 huoltamokahvilatyöntekijä?

Etsimme Pohjanmaan Asemat Oy:lle HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin Shell Kyyjärvelle. Työ Shellillä on mielenkiintoista sekä sopivasti haastavaa, eikä työpäivien aikana taatusti pitkästy. Omaat aurinkoisen ja joustavan asenteen työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin huoltamon aukioloaikojen mukaan.

Normaali työpäivä sisältää asiakaspalvelutehtävien sekä myynti- ja kassatyöskentelyn lisäksi vitriinituotteiden valmistamista, pöytiin tarjoilua, kuormien purkua, hyllytystä sekä siivousta. Työn kuvaan sisältyy myös esim. pikaruokien (esim. pizzojen) valmistamista. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen töihin tullessasi, sillä asemalla sinut perehdytään ja koulutetaan työtehtäviisi. Menestyt työssäsi varmasti, kun olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja täyttänyt 18 vuotta – ja mikä tärkeimpänä; sinulla on asenne kunnossa!

Tarjoamme sinulle:
-määräaikasen työsuhteen takuutunneilla kesän ajalle 80-100h/3vkossa
-monipuoliset työtehtävät
-mukavien työkaverien ja esimiesten tuen
-mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisista työtehtävistä
-Go Onin henkilöstöedut käyttöösi työsuhteen ajalle

Toivomme sinulta:

-aikaisempaa kokemusta liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä
muusta soveltuvasta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelytyöstä
-suomen kielen osaamista. Muu kielitaito plussaa!
-hygieniapassia
-mahdollisuutta tehdä jo keväällä muutamia harjoitteluvuoroja

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme ahkera ja reipas tiimipelaaja? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Go On Seinäjoki
Marika Vainio HR-asiantuntija
marika.vainio@go-on.fi
+358 40 734 3195(arkisin klo 8–16)

Palkka

MaRaVa TES

St1- ja Shell-asemat palvelevat ympäri Suomen ja tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin. Shell tarjoaa taukoa varten Suomessa eniten ympäri vuorokauden palvelevia asemia, joilta saat lämmintä ruokaa ja oleellisimmat huoltamon palvelut kätevästi. HelmiSimpukan taukopaikoilla voit pysähtyä HelmiSimpukka Ravintolaan tai HelmiSimpukka Express -asemille.

Rekrytoinnista vastaa

Marika Vainio

HR-asiantuntija