EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKESÄTYÖ, SSAB:n HÄMEENLINNAN TEHTAALLE

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SSAB:n HÄMEENLINNAN TEHTAALLE

MetalliteollisuusHämeenlinna, Päijät-HämeHakuaika päättyy: 10.3.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Kesätyö Määräaikainen

 

HAE TÄSTÄ

 

Tietoa tehtävästä

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä.

Fossiilivapaus on aivan nurkan takana! SSAB on jo nyt yksi maailman hiilidioksiditehokkaimmista teräsyhtiöistä. Olemme mullistamassa rautamalmipohjaista teräksenvalmistusta, ja tavoitteemme on toimittaa fossiilivapaata terästä markkinoille ensimmäisenä maailmassa vuonna 2026. SSAB haluaa tarjota asiakkailleen täysin fossiilivapaan arvoketjun kilpailuedun. Vuoden 2030 tienoilla kaikki tuotantolaitoksemme pystyvät toimittamaan fossiilivapaata terästä.

Miltä kuulostaisi kesätyö terästeollisuuden aallonharjalla?  

SSAB  hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HÄMEENLINNAN TEHTAALLE tuotantoon, kunnossapitoon sekä putkitehtaalle.

Haluatko mukaan? 

Tule osaksi monitaitoista, turvallisuuteen panostavaa ja työtään aktiivisella otteella kehittävää ammattilaisjoukkoa. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle. Työssä menestymisen takaavat vastuullisuus, tarkkuus, pitkäjänteisyys, yhteistyökyky, uteliaisuus ja halu oppia uutta. Osa työtehtävistä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Hämeenlinnan tehtaan työntekijätehtäviin hakiessasi sinulle on etua, jos opiskelet tai olet opiskellut metallialaa, autoalaa, prosessiteollisuutta, sähkö- ja automaatioalaa, LVI- ja rakennusalaa, logistiikkaa tai muuta tuotantoympäristöön soveltuvaa alaa. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Haemme kesätyöntekijöitä eri osastoillemme (peittaus-valssaus-hehkutus, sinkitys, leikkaus-lähetys sekä maalipinnoitus) kylmävalssattujen, sinkittyjen ja maalipinnoitettujen tuotteiden sekä putkitehtaalle putkituotteiden valmistukseen:

  • Varmistamaan tuotteidemme vaatimustenmukaisuus sekä huolehtimaan niiden oikea-aikaisesta toimittamisesta asiakkaillemme . Tuotannossa työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Tehtäviä ovat esimerkiksi nosturinkuljettaja, kelaaja sekä pakkaus- ja lähetystehtävät.
  • Kunnossapitoon varmistamaan edellä mainittujen osastojemme toimintakykyä; ylläpitämään, huoltamaan ja korjaamaan tuotannon laitteita ja varaosia. Kunnossapitäjiä tarvitaan niin mekaanisen- kuin sähkökunnossapidonkin puolelle.
  • Tehdaspalveluun huolehtimaan tehtaan kiinteistöistä: rakennuksista ja LVI-huollosta sekä varasto- ja siivouspalveluista.

Tullessasi valituksi sinut opastetaan ja perehdytetään työtehtäviisi niin, että työt hoituvat turvallisesti ja vaaditulla tavalla.

Tukenasi läpi koko kesän ovat ammattitaitoiset työkaverit. Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukevaa työyhteisöä ja saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan. Arvostamme halukkuuttasi kasvaa alan ammattilaiseksi.

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa 2024, muutamissa tehtävissä työt alkavat jo huhtikuussa. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön.

Rekrytoinnista vastaa

Anna Koskela

yrittäjä, SHL, suorahakukonsultti