EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatElintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin, Hätälä

Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin, Hätälä

ElintarvikealaOuluHakuaika päättyy: 6.12.2024Palkkaus: TES, vähintään 11,30€/hTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme elintarviketyöntekijä joulusesongille?

Etsimme asiakkaallemme Hätälä Oy:lle reippaita työntekijöitä joulusesonkiin. Työt sijoittuvat viikoille 48-52 ja töitä on kokoaikaisesti tälle ajalle lukuunottamatta 24-26.12. Työ sisältää kalan käsittelyä tuotannon eri vaiheissa konefileerauksessa. Työt sisältävät pääasiassa linjastotyötä, laaduntarkkailua sekä prosessien yleistä puhtaanapitoa. 

Työ on erittäin fyysistä ja sisältää paljon seisomista, sekä nostelua joten hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tehtävässä. 

Etsimällämme henkilöillä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Katsomme eduksi aiemman elintarviketeollisuuden työkokemuksen, mutta se ei ole vaatimus työn saannille. Työt sijoittuvat loppuvuoden sesonkiin ja työsuhde on määräaikainen. Palkka määräytyy Elintarvikealojen TES:n mukaan kokemusvuosien perusteella ja on vähintään 11,30€/h. Tässä tehtävässä vaaditaan suomen kielen taito. 

Tarjoamme:

  • mielenkiintoiset työtehtävät
  • mukavan työyhteisön
  • jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Toivomme:

  • reipasta ja motivoitunutta työotetta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hygieniapassia (tai valmiutta hankkia se)

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. 

Rekrytoinnista vastaa:

Go On Oulu HR-asiantuntija

Sara Tanhua

044 330 8824 (arkisin klo 9-15)

Go On Oulu Asiakkuuspäällikkö

Salla Heikkilä

+358 400 548811 (arkisin klo 8-16)

”Hätälä on valtakunnallinen täyden palvelun kalatalo. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat tuoreet kalat, kalafileet ja kalajalosteet kuluttajapakattuina ja palvelutiskiin sekä herkullisten aterioiden ainekset horeca-ammattikeittiöille.”

Rekrytoinnista vastaa

Salla Heikkilä

asiakkuuspäällikkö, suorahakukonsultti, SHL