EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatElintarviketyöntekijä Maustaja Oy, Pyhäntä

Elintarviketyöntekijä Maustaja Oy, Pyhäntä

ElintarvikealaPyhäntäHakuaika päättyy: 23.7.2024Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme elintarviketyöntekijä Maustaja Oy:lle, Pyhännälle

Etsimme nyt uusia työntekijöitä elintarviketuotannon monipuolisiiin työtehtäviin. Työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittelyä, erilaisten kastikkeiden valmistusta, tuotelaadunvalvontaa sekä siihen liittyvien kirjausten tekoa sekä prosessin puhtaanapitoa. Etsimme tekijöitä myös kunnossapidon, käynnissäpitäjän ja pakkauspuolen työtehtäväviin. Työssäsi takaat osaltasi tuotannon sujuvuutta ja osallistut muiden työnantajan osoittamien työtehtävien suorittamiseen.

Työ on ajoittain fyysistä, joten olethan hyvässä fyysisessä kunnossa, eikä sinulla ole voimakkaita herkkyyksiä tai allergioita. Katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai alan koulutuksen hakijan eduksi. Työ on pääasiassa 3-vuorotyötä maanantaista perjantaihin ja palkka määräytyy Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaan. Palkka on näin ollen vähintään PL 1 mukainen, eli 11,30€/h. Työ edellyttää hygieniapassin.

 

Tarjoamme:

  • mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • mukavan työyhteisön
  • jatkuvan tuen työsuhteesi aikana

 

Toivomme:

  • itsenäistä, reipasta ja oma-aloitteista asennetta
  • halua oppia ja kehittyä työssä
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hygieniapassia

 

Kiinnostuitko? Laitathan meille hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Töiden arvioitu aloitusaika on syksyllä 2024, aikaisintaan syyskuussa. 

Rekrytoinnista vastaa: 

Go On Oulu HR-asiantuntija

Sara Tanhua

+358 44 330 8824 (arkisin klo 8-16)

 

”Maustaja on maailman pohjoisin elintarvikkeiden sopimusvalmistaja. Valmistamme tunnetuille asiakasyrityksillemme mm. sinappeja, ketsuppeja, kastikkeita, majoneeseja, hilloja ja sokerikuorutteita. Uusin valmistuslinjamme mahdollistaa myös erilaisten On the Go- välipalatuotteiden valmistamisen. Liikevaihtomme on n. 20 milj. euroa ja työllistämme noin 90 elintarvikealan ammattilaista.”

Rekrytoinnista vastaa

Sara Tanhua

HR-asiantuntija