EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatElintarviketyöntekijöitä Hätälälle, Ouluun

Elintarviketyöntekijöitä Hätälälle, Ouluun

ElintarvikealaOuluHakuaika päättyy: 22.7.2024Palkkaus: TES, vähintään 11,30€/hTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme elintarviketyöntekijä?

Etsimme asiakkaallemme Hätälä Oy:lle reippaita työntekijöitä monipuolisiin tuotantotehtäviin, jotka sisältävät kalan käsittelyä tuotannon eri vaiheissa. Työt sisältävät pääasiassa linjastotyötä, laaduntarkkailua sekä prosessien yleistä puhtaanapitoa. Tehtävässä käsitellään erilaisia koneita, joten toivomme työntekijältä intoa oppia uutta. Työ on fyysistä ja sisältää paljon seisomista, joten hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tehtävässä. 

Etsimällämme henkilöillä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Katsomme eduksi aiemman elintarviketeollisuuden työkokemuksen, mutta se ei ole vaatimus työn saannille. Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde on määräaikainen. Palkka määräytyy Elintarvikealojen TES:n mukaan kokemusvuosien perusteella ja on vähintään 11,30€/h.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoiset työtehtävät
  • mukavan työyhteisön
  • jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Toivomme:

  • reipasta ja motivoitunutta työotetta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hygieniapassia (tai valmiutta hankkia se)

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. 

Rekrytoinnista vastaa:

Go On Oulu HR-asiantuntija

Arttu Lämsä

+358 400 588 747 (arkisin klo 8-16)

”Hätälä on valtakunnallinen täyden palvelun kalatalo. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat tuoreet kalat, kalafileet ja kalajalosteet kuluttajapakattuina ja palvelutiskiin sekä herkullisten aterioiden ainekset horeca-ammattikeittiöille.”

Rekrytoinnista vastaa

Arttu Lämsä

HR-asiantuntija