CNC-koneistaja, Etra

Muu teollisuusPirkanmaa, TampereHakuaika päättyy: 22.4.2024Palkkaus: PalkkatoiveTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Haemme Etra Oy:n Engineering Plastics -yksikköön CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen

  

Kiinnostaako sinua työskennellä muovin työstön parissa, missä sinulla on käytössäsi moderni konekanta sekä 30-henkinen työyhteisö, missä opit ja ilot jaetaan yhdessä?

  

Toimenkuvaasi kuuluu muunmuassa asetusten tekemistä jyrsimelle tai sorville. Työ on sekä piensarja- että massatuotantoa. Työpisteesi sijaitsee Hyllilänkadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

   

Odotamme hakijoilta:

-Ohjelmointiosaamista (Heidenhein/Fanuc)

-Cam osaamista (Etralla käytössä Surfcam)

-Oma-aloitteisuutta

   

Tarjoamme hakijoille:  

-Työpaikan vakavaraisesta kotimaisesta perheyrityksestä

-Kuukausipalkan sekä Kaupan TESin mukaiset lisät 

-Kannustavan ja yhteen puhaltavan työyhteisön tuet 

-Tuotantobonuksen koeajan päätyttyä

  

Työsuhde on vakituinen ja tehtävät alkavat marras-joulukuun aikana sovitusti. Työ on kaksivuorotyötä (6-14 ja 14-22). Tehtävässä maksetaan osaamisen mukaista palkkaa.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa pian kuitenkin viimeistään 22.04. Lisätietoja tehtävästä Go-Onilla antaa Lauri Pelkonen, 040 570 0089, lauri.pelkonen@go-on.fi 

 

Koneistamme teknisistä muoveista lastuavan työstön menetelmillä piirustusten mukaisia liuku- ja kulutuspaloja, laakereita, holkkeja, rullia, pyöriä, johteita, korokepaloja yms. koneenrakennuskomponentteja. Muovin työstöön käytössämme on moderni CNC- konekanta, jolla valmistamme muovilevyistä, tangoista ja putkista muovikomponentteja mm. kone- ja laiterakennuksen, prosessiteollisuuden, paperi- ja metsäteollisuuden, kemianteollisuuden, laivanrakennuksen sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttökohteisiin.

Rekrytoinnista vastaa

Lauri Pelkonen

yksikönjohtaja