EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatBaarityöntekijä, Hotelli-ravintola Lokkilinna

Baarityöntekijä, Hotelli-ravintola Lokkilinna

Hotelli- ja ravintola-alaKokkola, Kalajoki, Oulu, Raahe, YlivieskaHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden tes/ neuvoteltavissa ammattitaidon mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme baarityöntekijä?

Etsimme kesäksi meren rannalle ammattitaitoista baarityöntekijää palvelemaan Hotelli-ravintola Lokkilinnan asiakkaita. Baarityöntekijän työpiste löytyy Aurinkoterassilta, jossa kesällä live-musiikkia ja huikeat näkymät merelle! Asiakaspalvelun sekä tarjoilu- ja kassatyöskentelyn lisäksi sinulta odotetaan työssäsi juomasekoitusten osaamista. Tietysti huolehdit myös terassin siisteydestä ja viihtyisyydestä. Aurinkoterassilla valmistetaan myös pieniä ja helppoja ruoka-annoksia.

Tarjoamme sinulle:
– rennon kesätyöpaikan merinäköalalla
– ikimuistoisia asiakaskohtaamisia ja eläväisen työympäristön
– Go Onin henkilöstöedut käyttöösi työsuhteen ajalle

Toivomme sinulta:
– hygienia- ja anniskelupassia, suomen kielen osaamista (englanti, ruotsi eduksi)
– asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivaatiota työhön
– kokemusta tarjoilu- ja/tai anniskelutehtävistä sekä juomasekoitusten osaamista

Hakuprosessi:
Oletko etsimämme baarityöntekijä? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi lisää.

Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Hakuprosessissa voidaan hyödyntää Recright-videohaastattelutyökalua. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitathan mikäli sinulla on tarve kesän ajalle yhteiselle vuokramajoitukselle. 

Lisätietoja:
Go On Kalajoki HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@go-on.fi
+358 400 380 036 (arkisin klo 8–16)

Palkka
Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus/ neuvoteltavissa ammattitaidon mukaan

Hotelli-ravintola Lokkilinna sijaitsee Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalla. Kävelyetäisyydeltä löytyy matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit sekä Kalajoen keskustaan on noin kuusi kilometriä. Kesän kuumimpana sesonkina Lokkilinnan Aurinkoterassilla on elävää musiikkia keskiviikko-, perjantai- ja lauantai-iltaisin. Hyvällä säällä keikkoja tai auringonlaskua voi ihailla myös ulkoilmakatsomo Lokinrinteestä. Aurinkoterassi palvelee kesäkaudella päivittäin – satoi tai paistoi! Terassin avattava katto, avattavat lasiseinät sekä lämmittimet mahdollistavat huikeasta maisemasta nauttimisen viileälläkin säällä.

Rekrytoinnista vastaa

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti