EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatAvoin hakemus Platom Oy:lle

Avoin hakemus Platom Oy:lle

Muu toimialaMikkeli, Tampere, Rauma, Helsinki, TurkuHakuaika päättyy: 29.2.2024Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Yhdistämme intohimoisesti kasvavia mieliä. Niitä, jotka jakavat saman periksiantamattoman halun kehittyä haastavalla alalla. Olemme toimintaympäristömme erilainen vaihtoehto.
Innovaatiokulttuurimme tuottaa parempia palveluja ja muuttaa alaa luomalla täysin uusia toimintamalleja. Työtämme ohjaavat kumppanuus, vastuullisuus, rohkeus ja kasvu – ihmisinä, asiantuntijoina ja yrityksenä.

Meistä kasvaa voima, joka mahdollistaa elinkelpoisen huomisen asiantuntijoillemme, kumppaneillemme ja maailmalle.
Olemme siellä, missä tarvitaan energiaa turvallisen huomisen saavuttamiseksi. Muutamme maailmaa suuntaan, jossa yhteisten tavoitteiden merkitys on yksittäisiä pyrkimyksiä suurempi.

Avoin hakemus – Nykyinen tai tuleva ydinvoimatekniikan asiantuntija!

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ja/tai projektipäällikkönä ydinvoimalaitoksiin ja muihin vaativiin toimintaympäristöihin tehtävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Mikkelissä, Espoossa tai Raumalla. Meillä on käytössä joustava etätyömahdollisuus ja työskentelemme tarpeen mukaan myös asiakkaidemme luona.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Jätä hakemuksesi liitetiedostoineen ohessa olevan linkin kautta.

Tarvittaessa lisätietoja antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai Anna Orava 0445859886.

Rekrytoinnista vastaa

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL