EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatHöyläri (automaatiolinjasto), Kaskipuu Oy

Höyläri (automaatiolinjasto), Kaskipuu Oy

PuuteollisuusKeski-Suomi, Jyväskylä, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari, ÄänekoskiHakuaika päättyy: 2.6.2024Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Tuotantoa on kehitetty vahvasti ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta. 
”Tunnelma tulee ikkunoista ja ovista” 
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle Viitasaaren tehtaalle 
AUTOMAATIOLINJASTON OPERAATTORIA / HÖYLÄRIÄ
Työtehtävääsi kuuluvat monipuoliset höyläkone- ja linjastotyötehtävät. Linjasto on pitkälti automatisoitu ja sen käyttäminen vaatii taustaa koneiden parissa työskentelystä ja kiinnostusta tutustua sen toimintaperiaatteisiin. Taustakoulutuksesi voi olla esimerkiksi sähkö-automaatio- tai kone- ja tuotantotekniikan alalta tai olet muuten tutustunut erilaisiin koneisiin työurasi aikana.  
Olet tehtävään sopiva henkilö, mikäli edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi omaksut asioita nopeasti, työasenteesi on kohdallaan, olet tarkka, kiinnostunut tekniikasta ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Aiempi kokemus höyläämötyöstä katsotaan eduksi. Kehittyvä organisaatiomme antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja sen tuottavuuteen.
Töitä on tarjolla pidempiaikaisesti, määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Kaskipuulaiseksi. 
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten!
Työn aloitus sopimuksen mukaan, palkkauksessa huomioidaan osaaminen. Toivomme valmiutta vuorotyöhön (2- tai 3-vuorotyö)
Lisätietoja tehtävästä antaa
Go On Jyväskylä
HR-asiantuntija
Minna Kunnari,
p. 040 173 9797
minna.kunnari@go-on.fi

Rekrytoinnista vastaa

Minna Kunnari

HR-asiantuntija, SHL