EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatAstiahuoltaja, Santa Claus Holiday Village

Astiahuoltaja, Santa Claus Holiday Village

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme astiahuoltaja?

Santa Claus Holiday Village keskellä Joulupukin pajakylää sijaitseva koko perheen lomakohde. Alue tarjoaa huikeat puitteet ja tekemistä moneen makuun; Maukasta ruokaa, shoppailumahdollisuuksia myymälöissä, paikallisia aktiviteettejä, laadukasta majoitusta kotoisissa mökeissä sekä voit tavata alueen päähahmon; joulupukin!

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 astiahuoltajia Santa Claus Holiday Villagen kolmeen tunnelmalliseen ravintolaan, Three Elvesiin, Christmas Houseen ja Santa’s Cuisineen. Ravintoloissa tarjoillaan päivittäin aamiaista, lounasta ja päivällistä niin buffetista kuin la carte-listalta.

Astiahuoltajan tehtävä on yksi ravintolan tärkeimmistä – toimiva tiskinurkka varmistaa, että ravintolan salilla ja keittiöllä on puhtaita astioita käytettävänään ja asiakkaan ravintolakäynti sujuu jouhevasti. Osaamisesi mukaan voit tehdä tarvittaessa myös muita keittiön ja salin avustavia työtehtäviä.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) ainakin joulusesongin ajaksi noin marraskuulta tammikuun puoleen väliin. Mahdollisuus myös työllistyä koko talvikaudeksi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle:

-Monipuoliset työtehtävät

-Hyvän perehdytyksen

-Kansainvälisen työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä

-Upean työkokemuksen Lapin talvisesongista

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

-Tarkkaa työotetta ja halua oppia

-Englannin kielen taitoa, työyhteisö on kansainvälinen

-Positiivista työotetta ja tiimitaitoja

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

 

Santa Claus Holiday Village – joulun taikaa vuoden jokaisena päivänä!

Joulupukin lomakylää on pyörittänyt sama perheyritys, jonka juuret juontuvat jo lähes 60 vuoden taakse. Santa Claus Holiday Villagen arvot; hyvä palvelu, rehellisyys ja asiakaslähtöisyys näkyvät arjessa vahvasti, erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on sydämen asia ja reippaat, positiiviset ja luotettavat työntekijät koko toiminnan kulmakivi.

 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö