EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatAstiahuoltaja Joulu, Santa’s Pizza&Burger

Astiahuoltaja Joulu, Santa's Pizza&Burger

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 7.7.2024Palkkaus: MaRaVa Tes / Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme ASTIAHUOLTAJA?

Santa’s Pizza & Burger on perinteinen “fast food” ravintola Napapiirillä, Rovaniemellä. Etsimme nyt Santa’s Pizza&Burgerille astiahuoltajaa palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä joulukauteen! 

Santa´s Pizza & Burgerissa työpäivät eivät käy yksitoikkoisiksi, sillä kansainvälinen tunnelma ja erilaiset työtehtävät pitävät siitä huolen! Työvuorossa pääset tekemään astiahuoltoa – työpanoksesi on tärkeä ravintolan toiminnan sujuvuuden kannalta. Halutessasi pääset opettelemaan myös muita ravintolan työtehtäviä. Sinun ei tarvitse olla valmis ravintola-alan ammattilainen – olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi. Meille tärkeintä on se, että sinulla on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Santa’s Pizza & Burgerissa tiimihenki ja työtyytyväisyys on tutkitusti huippuluokkaa.

Ravintola on avoinna päivittäin klo 11–18, joten työaikasi sijoittuu enimmäkseen tälle aikavälille. Eikö kuulostakin hyvältä? Avustamme tarvittaessa työmatkakyydin järjestämisessä, mikäli asut esim. Rovaniemen keskustan lähettyvillä.

Tarvittaessa töihin kutsuttava työ alkaa marraskuussa ja kestää arviolta loppiaiseen saakka. Työn aloitusta, kestoa sekä viikkotyötunteja saadaan varmasti räätälöityä sinulle tilanteesi mukaan. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Tarjoamme sinulle:

 • Aidosti välittävän ja lämminhenkisen työilmapiirin
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
 • Sinun tilanteesi mukaan räätälöidyn sopimuksen
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti
 • Avustamme tarvittaessa työmatkakyydin järjestämisessä
 • Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

 • Positiivista asennetta työntekoon ja halua oppia uuttaPositiivista asennetta työntekoon ja halua oppia uutta
 • Ripeää ja samalla huolellista työotetta
 • Hyvää käytettävyyttä joulusesonkiin
 • Suomen tai englannin kielen osaamista
 • Hygieniapassia (voi suorittaa 3 kuukauden kuluessa työsuhteen alettua)

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

 

SANTA’S PIZZA & BURGER

Santa’s Pizza & Burger on Rovaniemellä Napapiirillä sijaitseva rento pikaruokaravintola. Santa´s Pizza & Burgerin erinomaisen sijainnin ansiosta myös matkailijoiden on helppo hakea helpotusta nälkään, sillä ravintola sijaitsee välittömästi E75 tien vieressä. Listalta löytyvät herkut voi nauttia paikan päällä viihtyisissä tiloissa tai napata mukaan Take Away kaistalta. Lisäksi ravintolassa on pizzabuffa lounasaikaan. Tervetuloa syömään – Intohimona pikaruoka.

 

 

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö