EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatAsiakkuuspäällikkö, Korpelan Energia Oy

Asiakkuuspäällikkö, Korpelan Energia Oy

Muu toimialaKeski-Pohjanmaa, Kannus, Pohjois-PohjanmaaHakuaika päättyy: 31.7.2024Palkkaus: Energiateollisuuden TES / kokemuksen mukaanTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko Sinä etsimämme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ?

Etsimme asiakkaallemme Korpelan Energia Oy:lle rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ yritysmyyntiin. Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan Korpelan Energia Oy:n palvelukseen.

Asiakkuuspäällikkönä tulet vastaamaan Korpelan Energian sähkösopimusten myynnistä yrityksille. Työtehtäviin kuuluu tavoitteellinen sähkösopimusten myyntityö, kokonaisvaltainen vastuu myyntiprosessien hoitamisesta, uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden aktiivinen ylläpitäminen. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä myyntijohtajan ja myyntitiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä sujuvia viestintätaitoja, niin suullista että kirjallista. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi, kuten myös ymmärrys energia-alasta ja sen dynamiikasta.

Tarjoamme sinulle:
– vastuullisen työn kehittyvässä energiayhtiössä
– monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan
– mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen
– kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut
– asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen

Toivomme sinulta:

– aktiivista, itsenäistä ja energistä työskentelytapaa
– erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
– laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja ongelmanratkaisukykyä
– hyvää tietoteknistä osaamista

Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.
Työpisteesi sijaitsee Kannuksen pääkonttorilla, mutta työtehtävät edellyttävät aktiivista liikkumista yrityksen toimialueella sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus: Energiateollisuuden TES / kokemuksen mukaan

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi ja CV hakulinkin kautta 31.7.2024 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelu jo hakuaikana. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja:
Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska
Elisa Pökkylä, HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
040 355 6085, elisa.pokkyla@go-on.fi


Korpelan Voima – konserni

Yli 100 vuotta toiminnassa ollut Korpelan Voima -konserni muodostuu Korpelan Voima kuntayhtymästä ja sen sataprosenttisesti omistamista sähkökauppaa harjoittavasta Korpelan Energia Oy:stä, kaukolämpötoimintaa harjoittavasta Lämpö Korpela Oy:stä ja sähkönsiirtotoimintaa harjoittavasta Verkko Korpela Oy:stä. Konsernin liikevaihto on noin 30 milj. euroa ja henkilöstömäärä 50. Korpelan Voima-konserni tukee alueen elinvoimaisuutta, tarjoten edullisia ja laadukkaita energia—alan palveluja. Lisätietoa www.korpelanvoima.fi.

Rekrytoinnista vastaa

Elisa Pökkylä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti