EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatAsiakaspalvelija, Pattijoen Neste

Asiakaspalvelija, Pattijoen Neste

Kauppa ja PalvelutPohjois-Pohjanmaa, RaaheHakuaika päättyy: 28.7.2024Palkkaus: Kaupan TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko etsimämme hyväntuulinen asiakaspalvelija?

Etsimme Pattijoen Nesteelle kahta iloista ASIAKASPALVELIJAA kahvila-, ravintola- ja huoltamotuotteiden myyntiin. Työ on mukavaa, mutta välillä hektistä, joten paineensietokykyä omaava tiimipelaaja pärjää tässä työssä! Haemme ripeätahtiseen työskentelyyn hyvin taipuvaa hymyilevää persoonaa, jolla on reipas ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Päävastuullasi ovat kassa ja asiakkaiden palveleminen, mutta jatkossa pääset myös opettelemaan pikaruuan valmistusta keittiön puolelle ja kuljettamaan ruokia asiakkaille. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja viikonlopuille n. klo 9-20 väliselle ajalle.

Toinen työntekijä tulee työskentelemään kokoaikaisesti ja toinen osa-aikaisesti. Osa-aikainen sopimus sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat elokuussa. Tehtävä on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti asiakasyritykseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
  • Hyvän perehdytyksen ja sinua työssäsi tsemppaavan iloisen työyhteisön

Toivomme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä
  • Ripeää ja motivoitunutta työskentelyotetta
  • Hygieniapassia ja ajokorttia

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:

Go On Raahen HR-asiantuntija, suorahakukonsultti
Heidi Leppäkari
heidi.leppakari@go-on.fi
+358 45 261 4955

Palkka:

Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen ja siihen vaikuttaa aiempi työkokemuksesi vastaavanlaisista tehtävistä.

Neste Pattijoki sijaitsee Valtatie 8 varrella Raahen pohjoisessa liittymässä. Asemalla on myymälä, kahvila sekä Kotipizza ja Rolls. Tältä asemalta matka jatkuu kylläisin vatsoin!

Rekrytoinnista vastaa

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti