EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatAamiaistarjoilija, Arctic City Hotel, Rovaniemi

Aamiaistarjoilija, Arctic City Hotel, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaRovaniemiHakuaika päättyy: 22.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme aamiaistarjoilija?

Arctic City Hotel on perheomisteinen hotelli keskellä Rovaniemeä, jonne tullaan viihtymään ja viipymään myös läheltä. Hotellissa on jotain aitoa ja välitöntä, joka vetää puoleensa.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Arctic City Hotellille Rovaniemen keskustaan reipasta aamiaistarjoilijaa talvikaudelle 2024-2025! 

Aamiaistarjoilijana vastaat asiakkaan parhaasta mahdollisesta palvelukokemuksesta asiakkaan käynnin ajan sekä huolehdit siitä, että asiakas viihtyy. Työtehtäviisi kuuluvat mm. salin siisteydestä huolehtiminen, blokkaaminen, tiskinurkkauksen pyörittäminen sekä tietenkin asiakaspalvelu. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista asennetta oppimista ja muuttuvia tilanteita kohtaan, sujuvaa englannin kielentaitoa sekä hygieniapassia.

Osa-aikainen työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen maaliskuulle 2025. Työtunteja on tarjolla 60 tuntia/3 viikossa. Myös keikkatyö on mahdollista, mikäli se sopii tilanteeseesi paremmin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongin näköalapaikalla
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!  
  • Go Onin henkilöstöedut ja tuen työsuhteen aikana

Toivomme sinulta:

  • Koulutusta ja/tai työkokemusta tarjoilijan työstä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa
  • Suomen tai englannin kielen osaamista

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

ARCTIC HOTEL COLLECTION

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotellien upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjonta takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. 

Me teemme parempia valintoja kestävän ja kasvavan kotiseudun puolesta. Päivittäin. Haluamme taata kaikille työntekijöille viihtyisän ja kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on lupa kehittyä omien toiveidensa mukaan tasa-arvoisesti.

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö