Oletko sinä etsimämme A la carte-kokki?
Haaveiletko kokevasi Lapin kesän, sen puhtaan luonnon ja taianomaiset maisemat? Me haluamme tarjota sinulle tämän kokemuksen sekä työpaikan arvostetussa ja palkitussa ravintola Aanaarin keittiössä.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ravintola Aanaarille kyvykästä A la carte/ fine dining-kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2024-2025!
Etsimällämme henkilöllä on jo entuudestaan vahvaa kokemusta AC-kokin työtehtävistä, itsenäinen työote ja palo kehittää sekä haastaa itseään ammatillisesti. Nautit hyvän ruuan valmistuksesta, tuet tiimin toimintaa omalta osaltasi ja iloitset kokemuksesta täysin siemauksin. AC-kokkina vastaat laadukkaiden ja kauniiden annosten valmistuksesta sekä esivalmisteluista ja muista keittiön työtehtävistä.
Kokoaikainen, määräaikainen työsuhde alkaa heti sopimuksen mukaan kestäen maaliskuun loppuun saakka. Työsuhdetta on tämän jälkeen myös mahdollista jatkaa aina tulevan talvikauden loppuun saakka. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Jaettu asunto järjestyy työpaikan lähettyviltä kohtuullista vuokraa vastaan.
Tarjoamme sinulle:
Toivomme sinulta:
Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja:
Go On Lappi
Sanna Ojaniemi
+358 40 681 6797 (8-16)
sanna.ojaniemi@go-on.fi
RAVINTOLA AANAAR
Tervetuloa Aanaariin – ravintolaan, jonka juuret ovat syvällä Inarin maaperässä.
Ravintola Aanaar on arvostettu fine dining -ravintola Inarin kirkonkylällä, Juutuanjoen rannalla. Aanaar kertoo pohjoisen luonnon tarinaa palkittujen annostensa kautta. Aanaarin keittiö luo ainutlaatuisia annoksia käyttäen kaikkea jäkälästä ja väinönputkesta poronlihaan ja Inarijärven kaloihin. Raaka-aineita valittaessa suositaan luonnonmukaisia vaihtoehtoja ja ne hankitaan paikallisilta tuottajilta ja poimijoilta aina kun mahdollista.