EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatA La Carte-kokki, Monte Rosa, Rovaniemi

A La Carte-kokki, Monte Rosa, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 21.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme Ala carte-kokki?

Ravintola Monte Rosan tunnelmallinen ilmapiiri kutsuu sinua. Jo yli 30 vuoden ajan Monte Rosa on kestinnyt niin paikallisia kuin matkan takaa Lappiin löytäneitä.

Etsimme nyt Ravintola Monte Rosaan Rovaniemen keskustaan osaavaa Ala Carte kokkia talvikaudelle 2024-2025! 

A La Carte kokkina työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti maistuvien ja kauniiden ala carte-annoksien valmistus. Tilauksista riippuen myös monipuolisen ja runsaan buffetpöydän valmistaminen sekä muut keittiön monipuoliset työtehtävät. Toivomme sinulta kokin koulutusta ja työkokemusta A la cartesta, sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa, hyviä tiimityöskentelytaitoja, ammattiylpeää työotetta sekä aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan.

Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen arviolta maaliskuulle 2025. Työtunteja on tarjolla 90 tuntia/3 viikossa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Tarjoamme sinulle:

 • Määräaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongin näköalapaikalla
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!  
 • Go Onin henkilöstöedut ja tuen työsuhteen aikana
 • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

 • Koulutusta ja/tai työkokemusta kokin työstä
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Hyvää paineensietokykyä
 • Suomen ja/tai englannin kielen osaamista
 • Hygieniapassia

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

ARCTIC HOTEL COLLECTION

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotellien upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjonta takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. 

Me teemme parempia valintoja kestävän ja kasvavan kotiseudun puolesta. Päivittäin. Haluamme taata kaikille työntekijöille viihtyisän ja kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on lupa kehittyä omien toiveidensa mukaan tasa-arvoisesti.

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö