Á la carte-kokki

Hotelli- ja ravintola-alaPorvooHakuaika päättyy: 19.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

GABRIEL 1763 on tunnelmallinen ravintola Porvoon vanhan kaupungin sydämessä historiallisessa rakennuksessa. Ravintola tarjoaa laadukkaista raaka-aineista, alusta alkaen omassa keittiössä valmistettua ruokaa ympäri vuoden.

Etsimme nyt asiakkaallemme GABRIEL 1763:lle

À LA CARTE-KOKKIA

määräaikaiseen työsuhteeseen kiireiseen kesäsesonkiin.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta à la carte-kokin työtehtävistä, hyvää paineensietokykyä ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa yhdessä tekemisen meininkiä.
Katsomme eduksi aiemman kokemuksen pizzakokin työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen mahtavassa Porvoon kesäsesongissa, upeat työkaverit ja kilpailukykyisen palkkauksen. Autamme tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Työtunteja on tarjolla 90-112,5 / 3vkoa. Työvuorot sijoittuvat tiistaista sunnuntaihin.
Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi tai Maarit Halonen +358 44 084 5556, maarit.halonen@go-on.fi

Rekrytoinnista vastaa

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja